Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Led Zeppelin - Stairway to Heaven (Remaster)
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Zomer 2024 Collectibles
4 dagen geleden

Op 17 juli lanceert Habbo vijf verschillende koffer boxen. Deze koffers zijn een nieuw soort crackable boxen die kunnen worden geopend op de Habbo Collectibles website. Het aantal boxen dat je krijgt hangt af van je Collector Level. Iedereen krijgt ten minste 1 box, ongeacht je Collector Level. Je krijgt de boxen van je eigen level en eventueel de levels eronder. Ben je bijvoorbeeld level 10-14 dan krijg je ook de boxen van de levels 0-4 en 5-9.

Kijk hieronder om te zien wat elke koffer kan bevatten, hoeveel er van elk item zijn en hoeveel koffers je op 17 juli kunt claimen in de Collectibles Shop op basis van je Collector Level:


Je kunt de groenblauwe, groene en blauwe versies tussen 17 en 31 juli kopen in de Habbo Collectibles Shop met Emeralds (voor 200, 400 en 600 Emeralds).

Om de koffers op de Collectibles website te claimen en te openen, heb je een MetaMask wallet nodig die is verbonden aan Immutable.


☀️ Extra Zomer Items

Tijdens dit evenement brengt Habbo verschillende andere items uit:

  • Cefalu Muren en Cefalu Vloeren worden toegevoegd aan de Collectibles Shop op 17 juli.
  • Zes zomerpetten in verschillende kleuren worden toegevoegd aan de Collectibles Shop op 31 juli.


✅ Twee nieuwe collectibles sets

Alle bovengenoemde items behoren toe aan één van deze drie sets: de Zomer 2024 Meubi, de Zomer 2024 Kleding set, of de Cadeaudozen 2024 set.

Bekijk hieronder de bonus items voor de twee zomer 2024 sets:

De claim voor beide bovengenoemde zomer 2024 bonus is op 16 augustus. Je kunt de items alleen claimen als je de set hebt gecompleteerd, en alle items voor de set in je wallet hebt op het moment dat de timer afloopt.


Wat vind jij van de nieuwe items? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
21x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
168 geschreven artikelen