Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
3
Lady Gaga - Bad Romance
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
3
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Habbo Lanceert Morgen: Habbo Hotel Origins
3 weken geleden

🏨 Introductie Habbo Hotel: Origins! 🏨

Één van de habbo developers en speler van het eerste uur, Macklebee, ontdekte begin dit jaar een oude server met verloren bestanden. De afgelopen zes maanden heeft hij met veel liefde en toewijding een oude Habbo versie gerestaureerd die voor het eerst werd uitgebracht in 2005.

Na veel hard werk van Macklebee en het team, is Habbo nu klaar om je mee terug te nemen in de tijd naar de Habbo's roots. Morgen openen de deuren van Habbo Hotel Origins: een iconische versie van een iconisch spel met een frisse, community-geleide aanpak.

🎉De lancering van morgen 🎉

Je kunt de client starten vanaf de Habbo Hotel Origins website. De link zal morgen gedeeld worden. Om je te registreren heb je een e-mail en een wachtwoord nodig, en om in te loggen moet je een eenmalige code invoeren die naar je registratie e-mail wordt gestuurd. 

Habbo zal 30 minuten voordat het hotel live gaat een hotel alert in Habbo versturen, een bericht plaatsen op X en er zal een melding komen in de Habbo Collectibles Discord Server.

Er worden drie verschillende hotels geopend voor drie verschillende talen: Engels, Portugees en Spaans. Namen van avatars zijn op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Habbo Hotel Origins is een 18+ spel, dus het heeft minder strenge automatische moderatie dan Habbo.

Habbo heeft een pagina samengesteld met veelgestelde vragen, dus neem de tijd om die hier te lezen.

🗳️ Een community-geleide aanpak 🗳️

De eenvoud, charme en magie van die vroege versie van Habbo zijn dingen die Habbo wilt behouden en beschermen, dus ze zijn van plan om voorzichtig te zijn met wat we toevoegen en wanneer. 

En hiervoor hebben we jou nodig. Het InfoBus Park in Habbo Hotel Origins wordt een soort democratisch forum waar er belangrijke vragen worden gesteld over de ontwikkeling en de richting van Habbo. Je kunt daar stemmen over deze vragen en de uitkomst zal bindend zijn.

Je hoort meer over de eerste peiling en deze nieuwe, door de community-geleide aanpak van Macklebee op de Habbo Hotel Origins website bij de lancering.


Ga jij het Origins Hotel een bezoek brengen? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
1 reactie
122x gelezen

Reactie's

Super gaaf dit!
HabszFree

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
168 geschreven artikelen