DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Tears for Fears - Head Over Heels
3
Programma tijd
23:00
00:00

BERICHTEN BORD

  • Mr,Witbrood: Eindelijk is het Zomer! Laat het warme weer maar komen.
  • :.CaPsLoCk.:: Weten wie er in ons team zit? Check het nu snel op de team pagina
  • Jerimu: Volg ons ook op en blijf op de hoogte van alles! @NLHabboFeeling
  • Shannanasje: Zit jij al in onze discord!? Niet!? Klik hier!

Nieuws Overzicht

Ontwikkelaarsupdate aan de Moderne client en Habbo X
4 weken geleden

Nieuwste verbeteringen/toevoegingen aan de Moderne client en Habbo X

De Habbo gemeenschap kan zich verheugen op een reeks spannende updates die de algehele ervaring op het platform aanzienlijk verbeteren. De developers van Habbo hebben ons op het X platform al verschillende sneak peaks gegeven over wat komen gaat.
Laten we eens kijken naar de nieuwe features die binnenkort beschikbaar zullen zijn:


👑 Avatar Uiterlijk Editor 

De editor van het uiterlijk van je Habbo heeft een nieuw, verfijnde uitstraling gekregen dankzij de inspanningen van UI-ontwerper @SOnomatopoet. Deze vernieuwde interface maakt het bewerken van avatars nog intuïtiever en plezieriger.


🗺️ Navigatie Gebruikersinterface

Een gloednieuwe verbeterde navigatie gebruikersinterface staat op het punt te worden geïntroduceerd. Het team heeft hard gewerkt aan het creëren van een verbeterde navigatie-ervaring, wat de manier waarop spelers door het platform bewegen aanzienlijk zal verbeteren!
 

📈 Verbeterde Prestaties in de Moderne Client

Het team heeft niet stilgezeten als het gaat om het verbeteren van de prestaties van de Moderne client. Met @SulakeTeppo aan het roer is er een speciaal voor de moderne client gemaakte scroll-lijst-/rastersysteem vanaf de basis ontwikkeld. Deze innovatie zal niet alleen de laadtijden van de inventaris van spelers aanzienlijk verkorten, maar zal ook geïntegreerd worden in andere delen van het platform, waaronder de Winkel, badgeverzameling en het Builders Club Warenhuis.


🗺️ Habbo X Navigator

De Habbo X Navigator staat op het punt om gelanceerd te worden, met een verbeterde laadtijd dankzij de inspanningen van Wolftic. Wat nog spannender is, is dat er binnenkort een nieuwe functie zal verschijnen waarmee spelers afbeeldingen kunnen kiezen om hun kamers te vertegenwoordigen in de Habbo X Navigator. Dit zal de navigatie en ontdekking van kamers nog aantrekkelijker en interessanter maken.


📈 Winkelverbeteringen

De Shop (https://nft.habbo.com/shop) heeft ook de aandacht van het team gekregen. Met zorgvuldige optimalisaties om tariefbeperkingen te vermijden, zal de shop ervaring soepeler werken dan ooit tevoren.

 


Het is overduidelijk dat het Habbo-team zich inzet voor het scheppen van een uitzonderlijke online omgeving voor hun gemeenschap. Met deze recente updates wordt de weg vrijgemaakt voor een nog meer meeslepende en bevredigende ervaring voor alle spelers van het hotel!

Blijf op de hoogte van deze fantastische ontwikkelingen en geniet binnenkort van de vele voordelen van deze verbeteringen! 


Wat vind jij van al deze nieuwe ontwikkelingen? Laat het ons weten in de Discord server.

SaraSaar4
0reacties
31x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
14 geschreven artikelen

Meer nieuws