DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Pitbull - Fireball
3
Programma tijd
23:00
00:00

BERICHTEN BORD

  • Mr,Witbrood: Eindelijk is het Zomer! Laat het warme weer maar komen.
  • :.CaPsLoCk.:: Weten wie er in ons team zit? Check het nu snel op de team pagina
  • Jerimu: Volg ons ook op en blijf op de hoogte van alles! @NLHabboFeeling
  • Shannanasje: Zit jij al in onze discord!? Niet!? Klik hier!

Huisdieren

Ook in Habbo kun je jouw eigen dierenvriend kopen! Je kan namelijk een huisdier kopen in de catalogus onder het tabblad 'Dierenwinkel'. Een huisdier kost 20 credits per stuk, en is dus eigenlijk niet echt een koopje. Uiteindelijk heb je er geen werk aan, tenzij je echt je huisdier wilt voeden en voor hem/haar speeltjes wilt kopen. Je hoeft overigens nooit poep en/of plas op te ruimen, want dat vond Habbo weer wat te ver gaan.

Huisdieren in jouw inventaris en nieuwe ligkussens!

Je vindt al jouw gekochte/opgepakte huisdieren op een eigen tabblad in de inventaris. Dieren pak je op door ze te selecteren en op 'Pak op' te klikken. Wat trouwens wel leuk om te vertellen is, is dat er vroeger van die rieten manden te koop waren die dan uiteindelijk verbonden waren aan jouw huisdier. Tegenwoordig is dat niet meer zo, want in de plaats voor de rieten manden zijn er vier (nieuwe) kussens. Deze vier (nieuwe) kussens bieden jouw huisdier extra comfort.

Energie en voeding

Zoals jij extra energie krijgt door eten, krijgt jouw huisdier dat ook door zijn/haar voer. Je dient dus (als je daarvoor kiest) jouw huisdier te voeren, waardoor zijn/haar energie- en voedingsbehoeften stijgen. Met energie kan jouw huisdier weer uiteindelijk verschillende acties doen op jouw commando. De energiemeter vult zichzelf langzaam, en stijgt sneller als de voedingsmeter hoger is. Staat je voedingsmeter laag? Geef jouw huisdier dan wat te eten en je zal zien dat de energie- en voedingsmeter sneller stijgt! De prijs van het huisdierenvoedsel in de catalogus is verbonden aan een voedingswaarde. Tegenwoordig kun je overigens ook huisdierenvoedsel kopen door jouw pixels in te leveren.

Trainen

Heb je thuis een hond die een pootje geeft? Of die rolt als hij/zij een koekje krijgt? Zo ja, dan heb jij jouw huisdier in het "echte" leven dat moeten aanleren, en hem/haar dan moeten trainen. Op Habbo kan dit ook... Jij kan namelijk jouw huisdier op Habbo nieuwe commando's leren door jouw huisdier te trainen. Klik op jouw huisdier en daarna op 'Train'. Via een scherm kan jij beginnen jouw huisdier nieuwe trucs te leren. Bij het eerste level van jouw huisdier kan hij/zij alleen nog maar leren zitten. Maar hoe meer ervaring jouw huisdier krijgt, hoe meer commando's hij/zij krijgt. Let er wel op dat trainen energie kost en hoe minder energie jouw huisdier heeft, hoe groter de kans dat je dier een commando weigert! Dus blijf jouw huisdier goed onderhouden.

Kom bij ons team!

Als DJ, Nieuwsreporter, Pixelaar, Event medewerker of Games medewerker

Solliciteer nu
Vacatures

Nieuwste Kleding

Nieuwste Badges

FFS06: Teleport Collector Deal!
FFS19: DR Sports live event
FFS18: Kleding Recycling Competitie
FFS17: Schaakspel
FFS05: Herfstbeer in Winterslaap LTD
FFS04: ZELDZAME Toast vol met Emotionele Steun
FFS03: ZELDZAME Boormachine Kapsel
UK725: September Quiz
ITF38: Habbo Helpersquiz Habbo Games!
NLB30: BAW Back to school 2023
FRE01: Ik haalde mijn schooldiploma en kan aan het werk!
FFS16: ZELDZAAM Herfst Boombankje
US0O: Mijnenveger Expert
UK091: Ocean Invader's Expert
PT440: Mastermind Expert
NLB29: HabboFever Games Winnaar september 2023