DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
ZEDD; Elley Duhe - Happy Now
11
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
19:00
20:00
DJ Linsie

BERICHTEN BORD

Huisdieren

Ook in Habbo kun je jouw eigen dierenvriend kopen! Je kan namelijk een huisdier kopen in de catalogus onder het tabblad 'Dierenwinkel'. Een huisdier kost 20 credits per stuk, en is dus eigenlijk niet echt een koopje. Uiteindelijk heb je er geen werk aan, tenzij je echt je huisdier wilt voeden en voor hem/haar speeltjes wilt kopen. Je hoeft overigens nooit poep en/of plas op te ruimen, want dat vond Habbo weer wat te ver gaan.

Huisdieren in jouw inventaris en nieuwe ligkussens!

Je vindt al jouw gekochte/opgepakte huisdieren op een eigen tabblad in de inventaris. Dieren pak je op door ze te selecteren en op 'Pak op' te klikken. Wat trouwens wel leuk om te vertellen is, is dat er vroeger van die rieten manden te koop waren die dan uiteindelijk verbonden waren aan jouw huisdier. Tegenwoordig is dat niet meer zo, want in de plaats voor de rieten manden zijn er vier (nieuwe) kussens. Deze vier (nieuwe) kussens bieden jouw huisdier extra comfort.

Energie en voeding

Zoals jij extra energie krijgt door eten, krijgt jouw huisdier dat ook door zijn/haar voer. Je dient dus (als je daarvoor kiest) jouw huisdier te voeren, waardoor zijn/haar energie- en voedingsbehoeften stijgen. Met energie kan jouw huisdier weer uiteindelijk verschillende acties doen op jouw commando. De energiemeter vult zichzelf langzaam, en stijgt sneller als de voedingsmeter hoger is. Staat je voedingsmeter laag? Geef jouw huisdier dan wat te eten en je zal zien dat de energie- en voedingsmeter sneller stijgt! De prijs van het huisdierenvoedsel in de catalogus is verbonden aan een voedingswaarde. Tegenwoordig kun je overigens ook huisdierenvoedsel kopen door jouw pixels in te leveren.

Trainen

Heb je thuis een hond die een pootje geeft? Of die rolt als hij/zij een koekje krijgt? Zo ja, dan heb jij jouw huisdier in het "echte" leven dat moeten aanleren, en hem/haar dan moeten trainen. Op Habbo kan dit ook... Jij kan namelijk jouw huisdier op Habbo nieuwe commando's leren door jouw huisdier te trainen. Klik op jouw huisdier en daarna op 'Train'. Via een scherm kan jij beginnen jouw huisdier nieuwe trucs te leren. Bij het eerste level van jouw huisdier kan hij/zij alleen nog maar leren zitten. Maar hoe meer ervaring jouw huisdier krijgt, hoe meer commando's hij/zij krijgt. Let er wel op dat trainen energie kost en hoe minder energie jouw huisdier heeft, hoe groter de kans dat je dier een commando weigert! Dus blijf jouw huisdier goed onderhouden.

Kom bij ons team!

Als DJ, Nieuwsreporter, Pixelaar, Event medewerker of Games medewerker

Solliciteer nu
Vacatures

Nieuwste Badges

LIC28: Alpen Snowboard Bundel
LIC25: Zomer Bazaar Aanbieding 2024
LIC07: ZELDZAME Lange Gewatteerde Jas!
LIC17: Uilenmuts
LIC36: Happy Chinese New Year 2024
LIC09: Paas Modemaand Aanbieding 2024
LIC16: Vismutsje
ES288: Habbo NL/BE 20 jaar - Quickfire Winnaar!
LIC27: Vernieuwde Winter-lympix Bundel
LIC06: ZELDZAME IJs Fee!
LIC15: Wasbeer Oesjanka Muts
LIC30: Valentijnsdag 2024 Aanbieding
NLB86: Habbo 20 jaar -   BaW Tijdperk 19-24
LIC26: Chocolatier Winkel
LIC14: Hartjes Baret
LIC31: Winter Look Competitie

Nieuwste Meubels

Nieuwste Kleding