DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Pink Floyd - Wish You Were Here
3
Programma tijd
23:00
00:00

BERICHTEN BORD

  • Mr,Witbrood: Eindelijk is het Zomer! Laat het warme weer maar komen.
  • :.CaPsLoCk.:: Weten wie er in ons team zit? Check het nu snel op de team pagina
  • Jerimu: Volg ons ook op en blijf op de hoogte van alles! @NLHabboFeeling
  • Shannanasje: Zit jij al in onze discord!? Niet!? Klik hier!

Voor ouders

HabboFeeling is een fansite van van het Nederlandse/Belgische Habbo Hotel. Habbo Hotel is een spel waarbij uw zoon/dochter kan praten met andere leeftijdgenoten en zo zijn/haar tijd leuk kan benutten.

Eventjes over op HabboFeeling... HabboFeeling is een website waar uw zoon/dochter veilig zijn/haar tijd kan benutten naast het luisteren van onze radio. Op HabboFeeling kan uw zoon/dochter bijvoorbeeld: radio luisteren, nieuws lezen en aan evenementen meedoen. En het grappige is vanalles... Alles is gratis!

Garantie

Wij willen u nog even garanderen dat alle informatie die uw zoon/dochter aan ons HabboFeeling overhandigt, natuurlijk veilig wordt opgeslagen in onze database welke uiteraard is afgeschermd voor buitenstaanders/derden/hackers. De complete website is beveiligd doormiddel van een SSL certificaat. Dit is het groene slotje boven in de URL balk. Wij garanderen dus dat deze site veilig te bezoeken is!

Verder willen wij u er op attenderen dat HabboFeeling op geen enkele manier aansprakelijk is voor enige schade aan de computer van uw zoon/dochter door/tijdens/na het bezoeken van onze website of het luisteren naar de radio. Tevens zijn wij ook niet aansprakelijk voor enige (data) kosten die uw zoon/dochter maakt door het beluisteren/bezoeken van HabboFeeling op zijn/haar mobiele telefoon of iPod, tablet of andere elektronische apparaten.

FAQ

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, aan HabboFeeling zijn geen kosten verbonden. Het gebruik van de website, het luisteren naar de radio, het gebruik van het ledensysteem en alle andere functies zijn volledig gratis. Dit zal altijd zo blijven!

Is de radio geschikt voor mijn kind(eren)?
Ja. Wij zorgen ervoor dat er geen ongeschikte content op de radio te horen zal zijn. Alle DJ's kennen de regels en houden zich daaraan.

Wat zijn Feelings?
Feelings is het betaalmiddel voor leden op HabboFeeling. Hiermee kunnen ze nieuwe functies op hun profiel ontgrendelen of badges kopen. Feelings zijn op diverse manieren te verzamelen, natuurlijk altijd gratis.

Blijven de gegevens van mijn kind geheim?
Ja. Uw kind staat geregisteerd onder een gebruikersnaam en hoeft nergens zijn/haar echte naam en/of e-mail in te vullen.

Mijn kind wil medewerker worden van Habbofeeling.
HabboFeeling is dagelijks op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze radio, de luisteraars (dus ook uw zoon/dochter) horen regelmatig jingles op de radio waarin het solliciteren voor DJ, Nieuwsreporter, Interviewer, Jinglemaker, Pixelaar of Event-medewerker wordt gepromoot. Wij stellen aan deze sollicitanten (mogelijk uw zoon/dochter) wel een aantal eisen, deze eisen worden bij de vacatures vermeld. Indien uw zoon of dochter wil solliciteren op een van deze vacatures moet hij/zij wel aan de eisen voldoen. Tevens dienen onze medewerkers toegang te hebben tot een discord-account (discord.com). HabboFeeling is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de computer door het installeren van deze programma's.

Contact

Stel dat u nog vragen heeft en/of eventuele opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op onze contact pagina, of via [email protected]. Verder heeft HabboFeeling ook nog een aantal regels, deze kunt u vinden op de pagina over de regels.

Kom bij ons team!

Als DJ, Nieuwsreporter, Pixelaar, Event medewerker of Games medewerker

Solliciteer nu
Vacatures

Nieuwste Kleding

Nieuwste Badges

FFS06: Teleport Collector Deal!
FFS19: DR Sports live event
FFS18: Kleding Recycling Competitie
FFS17: Schaakspel
FFS05: Herfstbeer in Winterslaap LTD
FFS04: ZELDZAME Toast vol met Emotionele Steun
FFS03: ZELDZAME Boormachine Kapsel
UK725: September Quiz
ITF38: Habbo Helpersquiz Habbo Games!
NLB30: BAW Back to school 2023
FRE01: Ik haalde mijn schooldiploma en kan aan het werk!
FFS16: ZELDZAAM Herfst Boombankje
US0O: Mijnenveger Expert
UK091: Ocean Invader's Expert
PT440: Mastermind Expert
NLB29: HabboFever Games Winnaar september 2023