Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Led Zeppelin - Stairway to Heaven (Remaster)
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Voor ouders

HabboFeeling is een fansite voor het Nederlandse/Belgische Habbo Hotel. Habbo Hotel is een spel waarbij uw zoon/dochter kan praten met andere leeftijdgenoten en zo zijn/haar tijd leuk kan benutten.

Eventjes over op HabboFeeling... HabboFeeling is een website waar uw zoon/dochter veilig zijn/haar tijd kan benutten naast het luisteren van onze radio. Op HabboFeeling kan uw zoon/dochter bijvoorbeeld: radio luisteren, nieuws lezen en aan evenementen meedoen. En het grappige is van alles... Alles is gratis!

Garantie

Wij willen u nog even garanderen dat alle informatie die uw zoon/dochter aan ons HabboFeeling overhandigt, natuurlijk veilig wordt opgeslagen in onze database welke uiteraard is afgeschermd voor buitenstaanders/derden/hackers. De complete website is beveiligd door middel van een SSL-certificaat. Dit is het groene slotje boven in de URL-balk. Wij garanderen dus dat deze site veilig te bezoeken is!

Verder willen wij u er op attenderen dat HabboFeeling op geen enkele manier aansprakelijk is voor enige schade aan de computer van uw zoon/dochter door/tijdens/na het bezoeken van onze website of het luisteren naar de radio. Tevens zijn wij ook niet aansprakelijk voor enige (data) kosten die uw zoon/dochter maakt door het beluisteren/bezoeken van HabboFeeling op zijn/haar mobiele telefoon of iPod, tablet of andere elektronische apparaten.

FAQ

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, aan HabboFeeling zijn geen kosten verbonden. Het gebruik van de website, het luisteren naar de radio, het gebruik van het ledensysteem en alle andere functies zijn volledig gratis. Dit zal altijd zo blijven!

Is de radio geschikt voor mijn kind(eren)?
Ja. Wij zorgen ervoor dat er geen ongeschikte content op de radio te horen zal zijn. Alle DJ's kennen de regels en houden zich daaraan.

Wat zijn Feelings?
Feelings is het betaalmiddel voor leden op HabboFeeling. Hiermee kunnen ze nieuwe functies op hun profiel ontgrendelen of badges kopen. Feelings zijn op diverse manieren te verzamelen, natuurlijk altijd gratis.

Blijven de gegevens van mijn kind geheim?
Ja. Uw kind staat geregisteerd onder een gebruikersnaam en hoeft nergens zijn/haar echte naam en/of e-mail in te vullen.

Mijn kind wil medewerker worden van Habbofeeling.
HabboFeeling is dagelijks op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze radio, de luisteraars (dus ook uw zoon/dochter) horen regelmatig jingles op de radio waarin het solliciteren voor DJ, Nieuwsreporter, Interviewer, Jingle-maker, Pixelaar of Event-medewerker wordt gepromoot. Wij stellen aan deze sollicitanten (mogelijk uw zoon/dochter) wel een aantal eisen, deze eisen worden bij de vacatures vermeld. Indien uw zoon of dochter wil solliciteren op een van deze vacatures moet hij/zij wel aan de eisen voldoen. Tevens dienen onze medewerkers toegang te hebben tot een discord-account (discord.com). HabboFeeling is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de computer door het installeren van deze programma's.

Contact

Stel dat u nog vragen heeft en/of eventuele opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op onze contactpagina, of via [email protected]. Verder heeft HabboFeeling ook nog een aantal regels, deze kunt u vinden op de pagina over de regels.

Kom bij ons team!

Als DJ, Nieuwsreporter, Pixelaar, Event medewerker of Games medewerker

Solliciteer nu
Vacatures

Nieuwste Badges

FRH09: Habbo Karting Zilver
FRH10: Habbo Karting Brons
FRH11: Habbo Karting Goud
FRH31: Habbo Karting Diamant
FR85B: Jij hebt alle spelletjes uitgespeeld!
HHE31: Miniatuur Zeldzame Roze Laser Poort
HHE51: 4th of July Bundel
HHE29: Rock Dag Aanbieding
HHE37: Classic Hotel Bundel
HHE38: Sterren Lounge Bundel
HHE39: Classic Bundel
HHE40: Habbolympix Gym Bundel
NB026: HabboFever Games Winnaar juli 2024
US458: BAW Kleurenspel 2024
NB025: Summer Games Night met de Habbo Community
ITH04: Minigolf in Habbo!

Nieuwste Meubels

Nieuwste Kleding