Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
11
Cher - Waterloo
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
11
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Japanse Horror Film Set Bundel
7 maanden geleden

Ontdek De Japanse Horror Film Set Bundel! Durf jij het aan?

Griezelfans opgelet! Er is een nieuw juweeltje in de Habbo catalogus verschenen waar jij absoluut geen nachtmerries van wilt missen. Maak je klaar voor de ultieme dosis spanning en sensatie met de Japanse Horror Film Set Bundel!

In deze griezelige bundel wachten angstaanjagende verrassingen op je, allemaal voor slechts 199 credits in de catalogus of €10,00 via de Habbo Winkel Pagina. Wees opgelet je hebt slechts tot woensdag 25 oktober 13:00 uur om deze macabere meesterwerken te bemachtigen.

Maar wacht, er is meer! Bij aankoop van de Horror Film Set Bundel ontvang je een exclusieve enge gevangenisbadge om aan je verzameling toe te voegen. Een extraatje om je Habbo ervaring nog enger te maken.

Omdat we van griezelverhalen houden, hier een kort verhaaltje over Japanse horrorfilmsets. Stel je voor dat je in een donkere en verlaten Japanse filmstudio bent, omringd door de mysteries van het onbekende. De lichten flikkeren, de schaduwen dansen en elk geluid lijkt uit een andere wereld te komen. Dat is de sfeer die de Horror Film Set Bundel brengt en het is aan jou om deze enge verhalen tot leven te brengen in jouw Habbo kamer. Durf jij het aan?

Wacht niet te lang! Deze bundel is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Ga naar de catalogus, zoek "Japanse Horror Film Set Bundel" en laat de horror beginnen (Muhahaha)
 

 
Inhoud van de bundel:
 
Afbeelding van de kamer


Bijbehorende badge:


Ga jij de Japanse Horror film set bundel kopen? Laat het ons weten in de reacties.

SaraSaar4
0 reacties
21x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
57 geschreven artikelen