Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
12
Suzan & Freek - Zinloos
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
12
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Vernieuwde Verwrongen Kasteel Bundel
7 maanden geleden

Heb jij altijd al in een eng spookkasteel willen wonen en een echte ghost hunter willen zijn? Grijp dan nu je kans met deze Vernieuwde Verwrongen Kasteel Bundel.

Je wordt 's nachts wakker en hoort gekraak. Plotseling hoor je een deur dicht knallen, maar er is verder niemand anders... Je kent het wel, de enge spookverhalen. Met deze bundel beleef jij het ultieme griezel gevoel in een verlaten, leegstaand kasteel. Wie kom jij tegen en wat gebeurt er in jouw kasteel? Koop de bundel snel en kom erachter.

Deze bundel hebben wij voorheen ook al eens voorbij zien komen, maar toen onder de naam "Doorgedraaide Kasteel Bundel". Hij is nu teruggekomen met een nieuwe inhoud, een nieuwe badge en een nieuwe naam: Vernieuwde Verwrongen Kasteel Bundel.

De bundel is te vinden in de Catalogus (Catalogus > Bundels > Vernieuwde Verwongen Kasteel Bundel). De bundel is te koop voor 99 credits in de catalogus of voor €5,00 in de Habbo Shop. Wees er snel bij om deze bundel te kopen, want hij is beschikbaar tot maandag 30 oktober om 13:00. Hierna zal hij weer uit de catalogus verdwijnen.

 
 Inhoud van de bundel
 
 Kamerafbeelding

Bijbehorende Badge:

TOE11


Ga jij deze bundel kopen en je eigen spookverhalen creeëren op habbo? Laat dit dan zeker even weten in de reacties!

Funkyrosalien
0 reacties
29x gelezen

Meer over de Auteur

Funkyrosalien
Eigenaar
19 geschreven artikelen