Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Dimitri Vegas; Moguai; Like Mike; Julian Perretta - Body Talk (feat. Julian Perretta)
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

LTD | Buitengewoon Haar!
1 maand geleden

Deze week is er een nieuwe limited edition in het hotel uitgebracht. Met enige oponthoud want eigenlijk had dit vorige week woensdag al verkocht moeten worden. Wegens een technische fout waren er toen geen unieke nummers aan het item toegevoegd waarna het offline werd gehaald. Nu hebben we opnieuw de kans om een exemplaar te bemachtigen. 

Er zijn maar liefs 150 kapsels beschikbaar, waarvan er inmiddels al 30 verkocht zijn. Sla je slag wanneer je één van de weinige Habbo's wil zijn met dit haar! 

Buitengewone Haar is te halen voor 1250 Credits + 250 Diamanten - dat is een flinke smak credits en diamanten, maar dan heb je ook iets unieks! Je kunt het kapsel vinden in de Catalogus onder het kopje Meubi‘ -> ‘Zeldzaamheden‘ -> ‘Buitengewoon Haar. Het Buitengewone Haar zal te koop zijn tot en met zaterdag 6 april 13:00 uur, tenzij het eerder uitverkocht is.


Bijbehorende badge:


Ga jij dit kapsel aanschaffen om daarmee de blits uit te kunnen hangen? Misschien als investering? Of laat je deze limited edition toch maar voor je neus voorbij gaan...?

Skyrex
0 reacties
22x gelezen

Meer over de Auteur

Skyrex
Ex Redacteur
14 geschreven artikelen