DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Queen - I Want It All (Remastered 2011); I Want It All (Remastered 2011
2
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
07:00
08:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Mutsen Verzameling: Hartjes Baret
2 maanden geleden

Na de schattige Zeehonden en Honden Oesjanka Mutsen en het berenemmer hoedje is het tijd om je mutsenverzameling te verrijken met de nieuwste toevoeging: de Valentijns Hartjes Baret! Met zijn charmante ontwerp en liefdevolle uitstraling is deze muts perfect voor het vieren van Valentijnsdag en het verspreiden van liefde waar je ook gaat.

De Valentijns Hartjes Baret is niet zomaar een muts. Het is een statement van genegenheid en romantiek. Met zijn levendige rode kleur en versierd met schattige witte hartjes, straalt deze baret warmte en liefde uit. Het is het perfecte accessoire om je liefde voor de feestdag van de romantiek te tonen.

En wat is er nu beter dan het vinden van liefde terwijl je de Valentijns Hartjes Baret draagt? Deze muts heeft een betoverende kracht waar je iedere leuke Habbo mee aan de haak kunt slaan. Of je nu een romantische wandeling maakt door het hotel of een date hebt in een gezellig café, met deze prachtige baret op je hoofd trek je zeker de aandacht van die ene speciale Habbo speler.

Maar wees er snel bij! Voor slechts 9 credits en 10 diamanten is deze betoverende muts van jou. Je vindt hem in de catalogus onder Kleding -> Mutsen Verzameling! Je hebt slechts twee dagen de tijd om deze betoverende muts aan je collectie toe te voegen! Op donderdag 15 februari om 13:00 uur zal deze definitief verdwijnen uit de Catalogus. Maar maak je geen zorgen, want goed nieuws wacht op je zodra de Valentijns Hartjes Baret verdwijnt, wordt er meteen een nieuwe muts van de verzamel collectie toegevoegd aan de catalogus.

En als kers op de taart ontvang je bij aankoop van de Valentijns Hartjes Baret ook nog een leuke hartjes badge!  
Zo kun je niet alleen je liefde voor deze muts tonen, maar ook je liefde voor de Valentijnsdag.

In totaal zullen er acht verzamelbare mutsen verschijnen. Als je alle acht de verschillende mutsen hebt gekocht, krijg je een speciale beloning, een prachtige sneeuwpop rugtas!


Dus waar wacht je nog op? Haal de Valentijns Hartjes Baret nu en voeg een vleugje liefde toe aan je mutsenverzameling!
 


Ga jij deze muts toevoegen aan je collectie? Laat het ons weten in de reacties!

 

 
SaraSaar4
2 reacties
14x gelezen

Reactie's

Vind het net op een achterwerk lijken die muts
SaraSaar4
Helaas deze muts gemist! Ik loop dus helaas die leuke rugzak mis :(
Skyrex

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
48 geschreven artikelen