DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Eminem - Lose Yourself
13
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
19:00
20:00
DJ Linsie

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

20% Korting op Habbo NYC Perk items
5 maanden geleden

Het is weer die tijd waar we allemaal naar uit hebben gekeken. Een gloednieuwe kans om je virtuele ervaring in Habbo te verbeteren met enkele van de meest gewilde items voor het maken van een uniek café!
We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte Habbo perk items nu tijdelijk beschikbaar zijn en dat met maarliefst een verbluffende korting van 20%! Voor slechts €11,49 krijg je een geselecteerd scala aan geweldige meubels en accessoires in je inventaris om daarmee jouw Habbo café kamer extra te kunnen aankleden.

De Habbo perks item bundel is alleen te koop in de Habbo winkel op de webpagina, niet in de catologus. Bij aankoop ontvang je ook nog eens een toffe New York City café perkjes badge om jouw café officieel mee te maken: 


Ontdek de Magie van Habbo New York City Perk Items

Heb je altijd al gedroomd van het creëren van een knusse koffiehoek in je eigen Habbo-kamer? Of misschien ben je meer geïnteresseerd in het opzetten van je eigen muziekcafé met een gaaf garageband-thema? Het wachten is nu voorbij! Met de actuele aanbieding kun je een breed scala aan items verkrijgen die perfect zijn om je kamers tot leven te brengen.

Stel je voor: je kamer krijgt een vleugje neonstijl met het opvallende Tokio Snack Verlichtingsbord, dat is geïnspireerd op het bruisende nachtleven van Tokio. New York is de stad die nooit slaapt en kan absoluut niet zonder zo'n verlichtingsbord om het café mee aan te duiden. Voor alle muziekfanaten daarbuiten, biedt de Garage Band Gitaar je de perfecte kans om je eigen rockster-band te starten, samen met je vrienden in jouw te gekke muziekcafé. Natuurlijk hoort ook een heerlijke kop warme chocolade tot de mogelijkheden met deze Habbo perk items.

Habbo Perk bevat de volgende items:

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding  Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding
Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Wacht niet langer en laat je creativiteit de vrije loop gaan!

Ben je jonger dan 18 jaar? Vergeet niet om altijd eerst toestemming te vragen aan een ouder of voogd voordat je aankopen doet met echt geld.

SaraSaar4
0 reacties
34x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
38 geschreven artikelen