Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
12
Dance Nation - Sunshine
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
12
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Zeldzame kleine beer knuffel
7 maanden geleden

Duik in de betoverende wereld van de kosmos met ons nieuwste pronkstuk: de Zeldzame Kleine Beer Knuffel in een schitterend sterrenthema! Dit beertje is niet zomaar een meubelstuk; het is een sprankelend lichtpuntje dat elke ruimte opvrolijkt.

Met zijn schattige gezichtje en pluizige vacht, versierd met ontelbare sterretjes, brengt deze Zeldzame Kleine Beer magie in jouw virtuele Habbo kamer. Hij is het ideale gezelschap tijdens de donkere nachten, waarbij zijn aanwezigheid de boze dromen verdrijft en een warme gloed van positiviteit verspreidt.

Haal dit stralende beertje snel in huis, want maandag om 13:00 uur verdwijnt hij uit de catalogus! Voor slechts 25 credits en 25 diamanten is deze betoverende Zeldzame Kleine Beer te vinden in de catalogus onder 'Nu Populair' -> 'Zeldzaamheden' -> 'Zeldzame Kleine Beer Knuffel'. Alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij aankoop een schitterende badge⭐ als kers op de taart!

Mis deze kans niet om een stukje sterrenmagie aan jouw Habbo-collectie toe te voegen. Snelheid is de sleutel, dus zorg ervoor dat je deze stralende metgezel bemachtigt voordat hij voor altijd verdwijnt! 🌟

 


Ga jij dit schattige zeldzame beertje aanschaffen? Laat het ons weten in de reactis waar jij deze gaat neerzetten!

SaraSaar4
1 reactie
21x gelezen

Reactie's

Ik zou het beertje graag willen aanschaffen, maar helaas heb ik een onterechte ban voor 30 dagen gekregen.
SaraSaar4

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
57 geschreven artikelen