Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Muse - New Born
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

April in Habbo: Maude's mini wereld
1 maand geleden

Deze maand staat Maude klaar om jullie allemaal te laten kennismaken met haar fascinerende kleine passie: het creëren van miniaturen! Ze heeft zich enorm ingezet om kleine meesterwerken te maken, waarmee je je eigen miniatuurkamers of diorama's kunt samenstellen. Het is simpelweg betoverend om te zien hoe alles transformeert tot schattige mini-versies. Laten we ons onderdompelen in haar kunst! 
 

Maude's miniatuur items:


Maude's miniaturen zijn verkrijgbaar tot 1 mei in korte verkoopvensters van 24 uur, zodat je de kans hebt om ze te verzamelen en te gebruiken voor je creatieve projecten. En wacht maar tot je de meer exclusieve items ziet, zoals de Rozenblad Hoed, Inktpot Rugzak en Miniatuur Heteluchtballon. Ze zijn echt de moeite waard!

Te koop:

Traditioneel Vergrootglas

 • 03/04-04/04
 • 10/04-11/04
 • 17/04-18/04
 • 24/04-25/04
 • 29/04-30/04

Massief Gouden Vergrootglas

 •  04/04-05/04
 •  11/04-12/04
 •  18/04-19/04
 •  25/04-26/04
 •  30/04 01/05
Collectibles shop:


Maude's aandacht voor detail is werkelijk bewonderenswaardig! We zijn ervan overtuigd dat je haar unieke miniaturen wilt zien, geïnspireerd door de plaatsen die ze wereldwijd heeft bezocht. Hier is een overzicht van wat we uitbrengen en wanneer:
🧍‍♀️ Noobette Actiefiguur (03/04)
🐫 Maude’s Mini Piramide (10/04)
🗿 Maude’s Mini Moai Standbeeld (10/04)
🇫🇷 Maude’s Mini Eiffeltoren (17/04)
🗽 Maude’s Mini Vrijheidsbeeld (24/04)
👑 BONUS: Maude’s Mini Taj Mahal als je de bovenstaande global miniaturen koopt 

Zeldzame schilderzegels: 

 
Eerder dit jaar organiseerden we een wedstrijd waarbij we onze Habbo's uitdaagden om hun eigen schildersezels te ontwerpen. Jullie hebben enthousiast deelgenomen, gestemd en nu zijn we verheugd om de winnende ontwerpen uit te brengen!

De Sterrennacht Ezel (11/04-14/04) van Teschietto96 (IT) werd ontworpen om "een sterrenhemel boven de zee als een lofzang op de magie van de overgang tussen dag en nacht te weerspiegelen. De sterren, als lichtgevende noten, componeren een ode aan het mysterie, terwijl de kalme en diepe zee de spiegel van oneindigheid wordt. Op dit doek wordt de horizon de subtiele grens tussen het tastbare en het hemelse, terwijl de zee het oneindige mysterie van de hemel weerspiegelt, en de ogen uitnodigt om naar het firmament te staren en het hart om zich te verbinden met de grenzeloze schoonheid van de kosmos."

Habboporu Ezel (18/04-21/04) by Westhim (BR) is ontworpen om Habbo een Braziliaanse tint te geven. Zijn inspiratie werd "voornamelijk geleid door de intentie om Braziliaanse elementen in het ontwerp van de schildersezels te verwerken. Toen ik de oude schilderijen in Habbo bestudeerde, realiseerde ik me dat er iets levendigs en onderscheidends ontbrak, dat deed denken aan Brazilië. Ik zocht inspiratie bij beroemde Braziliaanse kunstwerken die bekend staan om hun levendige kleuren. En dan vooral een iconisch werk van Tarsila do Amaral, de bekende Braziliaanse kunstenaar en maker van Abaporu. De beslissing om deze referentie te mengen met de unieke stijl van Habbo leidde tot de creatie van "Habboporu". In de tekening legde ik de nadruk op Frank als hoofdpersoon, tegen de achtergrond van het Habbo Hotel, met behoud van de karakteristieke benadering van abstracte misvorming die we in Abaporu vinden. Bovendien herinnert dit kunstwerk me sterk aan de kenmerken van de regio waar ik woon in Brazilië."

De wenende Robo Ezel (25/04-28/04) by EGG (.COM) werd geïnspireerd door "een relatiebreuk die ik onlangs heb meegemaakt. Ik was er echt kapot van, maar ondanks het liefdesverdriet moest ik anderen toch laten zien dat ik oké was. Op dat moment voelde ik me een robot; hol en leeg. Toen deze wedstrijd ontstond, besloot ik een ezel te maken die liet zien wat ik voelde tijdens die moeilijke periode in mijn leven. In eerste instantie waren er geen tranen op het gezicht van de robot - ik besloot er wat meer gevoel bij te tonen door middel van kleurrijke, abstracte regendruppels om de schoonheid compleet te maken. Uiteindelijk weet ik dat ze dit niet zal zien, maar ik hoop dat ze op de een of andere manier weet dat ik aan het opkrabbelen ben. Als er een boodschap zou zijn die ik iedereen met deze ezel zou kunnen meegeven, dan zou het zijn om je dierbaren in de gaten te houden. Dat ze er gelukkig uitzien betekent niet dat ze dat ook zijn. Nogmaals, aan degenen die hebben gestemd, bedankt voor het stemmen op mijn kunst tijdens deze wedstrijd!"

Zeldzaamheden: 


Volgende zeldzaamheden komen er ook nog aan dus hou zeker je kalender in het oog.

 • Miniatuur Habbo Hotel (05/04-08/04)
 • Habbozilla Masker (12/04-15/04)
 • Miniatuur Groot Kasteel (19/04-22/04)
 • Gouden Muntenhouder Credit Meubi (23/04-30/04)
 • Ienie Mienie Hoed (26/04-29/04)
Bundels: 


Naast al deze leuke zeldzaamheden en collectibles komen er natuurlijk ook nog enkele bundels uit. Markeer deze data alvast in je agenda in het rood!

 • Riviercruise Bundel (01/04-08/04)
 • Parade Bundel (08/04-15/04)
 • Jelly Bean Jungle (15/04-22/04)
 • Pastel Bundel (22/04-29/04)
 • Santini BonBon Bundel (29/04-06/05)

Neem jij een bezoekje aan deze mini wereld?

Emsie.
1 reactie
33x gelezen

Reactie's

Cute die kleine dingetjes!
HabszFree

Meer over de Auteur

Emsie.
Redacteur
45 geschreven artikelen