DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Swedish House Mafia - Ray Of Solar
8
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
18:00
19:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Een nieuwe maanjaar challenge
2 weken geleden

Met het Nieuwe Maanjaar in zicht, zijn we verheugd om dit te vieren met een bijzondere gelegenheid van Habbo Staff! 🏮

Het Habbo staff team heeft een splinternieuwe meubelstuk bedacht dat alle Habbo's kosteloos kunnen bemachtigen: het Maanjaar Uitdaging Standbeeld. Om dit in je inventaris te ontvangen, hoef je alleen maar in te loggen op Habbo tussen 8 en 29 februari! 🐉

Dit meubelstuk is bijzonder omdat het je de mogelijkheid biedt om in-game uitdagingen aan te gaan. Deze uitdagingen variëren van het voltooien tot het verbeteren van vooraf geselecteerde Habbo prestaties. Je kunt de uitdagingen selecteren door op je maanjaar uitdaging standbeeld te klikken.

 

Zodra je een uitdaging hebt gekozen, hoef je deze alleen nog maar vóór 29 februari te voltooien. Als je erin slaagt om de uitdaging vóór deze datum af te ronden, ontvang je een gegraveerde en voltooide versie van het maanjaar uitdaging standbeeld.

BELANGRIJK: Als je er niet in slaagt om de uitdaging vóór 29 februariv te voltooien, zal het maanjaar uitdaging standbeeld verschrompelen en zal de prestatie die je als onderdeel van de uitdaging hebt behaald, niet worden weergegeven.

Hieronder zie je de vier verschillende standen van het Maanjaar Uitdaging Standbeeld. Met de klok mee vanaf linksboven: slapend/ongebruikt, uitdaging bezig, uitdaging voltooid/prestatie zichtbaar, uitdaging niet op tijd voltooid.

 

Community Challenge

Ook is er een community challenge georganiseerd om te zien hoeveel habbo's het lukt om de eigen gekozen challenges te voltooien. Als je het doel bereikt, ontvangt iedereen die mee deed de februari prijs meubi!
 

Jade maanjaar challenge standbeelden

Behalve dat alle habbo's een gratis versie van het maanjaar challenge standbeeld krijgen, is er ook een pittigere versie toegevoegd die je in de shop kunt terugvinden onder de: Jade Maanjaar Challenge Standbeelden 💚

Deze kun je op precies dezelfde manier voltooien als de standaard versie. Alle challenges die je start moeten vóór 29 februari zijn voltooid.

 

Extra informatie

 
Wat gebeurt er als ik geen challenge selecteer? Kan ik het Maanjaar Challenge Standbeeld behouden?
 
Wat gebeurt er als ik wel een challenge instel met mijn Maanjaar Challenge Standbeeld, maar deze niet vóór 29 februari voltooi?
 
Is dit item bruikbaar in de Moderne client of de mobiele app?

 


Gaan jullie meedoen aan deze maanjaar challenge? Zo ja weet je al welke challenge je gaat doen? Laat het achter in de reacties!

SaraSaar4
0 reacties
8x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
38 geschreven artikelen