Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
12
The Animals - House of the Rising Sun
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
12
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

HelpWanted was opnieuw in Habbo!
1 maand geleden

Deze maand organiseerde Helpwanted.nl opnieuw een informatieve sessie. Deze keer stond het onderwerp 'toxiciteit in online games' centraal. Tijdens deze sessie werden verschillende stellingen besproken door een medewerker van Helpwanted.nl, waarbij de deelnemers de mogelijkheid hadden om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan.

Omdat niet iedereen op maandagmiddag beschikbaar is om de sessie bij te wonen, hebben de ambassadeurs een speciale quiz opgesteld over de behandelde onderwerpen. Deze quiz biedt deelnemers de kans om hun kennis te testen en betrokken te blijven bij het onderwerp, zelfs als ze niet aanwezig konden zijn bij de sessie.

De quiz is beschikbaar in het Infopark van Helpwanted.nl. Je kunt de kamer vinden onder "Officiële kamers" in de navigator, of je kunt er direct naartoe gaan via de :roomid 39394984.
Als je alle vragen van de quiz correct beantwoordt, verdien je de Helpwanted.nl-badge, ontworpen door gebruiker .:Pink-Girl:..

LET OP!
Wanneer je naar het Infopark gaat en je bent nog niet klaar om de quiz te doen, klik dan niet op de poll om deze weg te klikken. Klik in plaats daarvan op "Later". Anders verdwijnt de poll en kun je de quiz niet meer doen.

Je hebt tot en met vrijdag 26 april de tijd om de quiz te doen.


Heb jij alle vragen goed op de quiz? Laat het zeker weten! 

Emsie.
0 reacties
12x gelezen

Meer over de Auteur

Emsie.
Redacteur
49 geschreven artikelen