DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Rollergirl - Dear Jessie
13
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
19:00
20:00
DJ Linsie

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Helpwanted.nl Infosessie Quiz
3 maanden geleden

Vorige week was er weer een infosessie van Helpwanted.nl. Tijdens zo'n infosessie wordt er een bepaald onderwerp besproken. Deze keer was het onderwerp: Cyberstalking.

De medewerker van Helpwanted stelt hier een paar vragen over die dan met elkaar wordt besproken. Je kan ook zelf vragen stellen of met elkaar discussiëren bij zo'n infosessie.

Natuurlijk begrijpt de Habbo Staff en Helpwanted dat niet iedereen op een maandagmiddag tijd heeft voor een infosessie. Daarom hebben de Ambassadeurs een speciale Helpwanted-quiz over dit onderwerp gemaakt. De antwoorden kun je allemaal vinden op de website van Helpwanted.nl.

Je kunt de quiz vinden in het Infopark van Helpwanted.nl. Je vindt deze kamer in de Navigator onder ''Officiële kamers'' of via :roomid 39394984. Heb je alle quizvragen goed? Dan ontvang je de exclusieve badge van Helpwanted die gemaakt is door .:Pink-Girl:. Deze badge is nog niet geüpload.

Let wel op! Als je naar het Infopark gaat en je wilt de quiz nog niet maken, klik dan de poll NIET weg, maar klik op LATER anders komt de poll niet meer in je beeldscherm en kan je dus niet meer de quiz maken! 

Je hebt tot en met zondag 26 november de tijd om de quiz nog te maken. 


Ga jij de quiz maken? Laat het weten in de reacties!

OUDExMUTS
0 reacties
28x gelezen

Meer over de Auteur

OUDExMUTS
Ex Redacteur
31 geschreven artikelen