Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Kaiser Chiefs - Ruby
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Habbo 2023 Merchandise
2 weken geleden

Het is inmiddels een maand geleden dat de Habbo's die merchandise hebben gekocht, hun vouchercodes hebben ontvangen. Eerder werd bekend dat er iets mis was gegaan met het verspreiden van deze codes. Dit was omdat het onbekend voor Habbo was dat je bij aanschaf het vinkje 'marketing e-mails toestaan' aangevinkt moest zijn - waardoor webshop Juniper Creates geen toestemming had om de e-mailadressen te delen met Habbo.

Iedereen die nog geen vouchercodes heeft ontvangen, maar wel de merchandise heeft aangeschaft, wordt verzocht om een contactformulier bij Juniper Creates in te vullen. Dat kan hier. Wanneer je de vouchercodes hebt ontvangen, kun je deze hier inwisselen.

Tot slot zal iedereen die de complete collectie heeft, vanaf 14 mei de 'Bobba Bubbel' bonus item kunnen claimen. Dit kan via de Collectie pagina van Habbo. 


Heb jij de merchandise besteld en nog niet de vouchercodes ontvangen? Vergeet dan niet het contactformulier in te vullen! Mijn persoonlijke ervaring is dat zij binnen een dag hebben gereageerd, ik had een dag later dus al de codes en de digitale kleding!

Skyrex
0 reacties
16x gelezen

Meer over de Auteur

Skyrex
Ex Redacteur
14 geschreven artikelen