Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
13
The Script - Breakeven
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
13
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Nieuwe NFT ogen en kapsels
8 maanden geleden

De lucht is elektrisch geladen van opwinding in Habbo, want we onthullen met trots onze nieuwste toevoeging aan de NFT-wereld: prachtige NFT ogen en kapsels die je avatar een geheel nieuwe uitstraling geven.

In de wereld van Habbo is individualiteit alles, en met deze nieuwe opties kun je je avatar volledig naar eigen smaak aanpassen. Laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten.

Kapsels die de show stelen: De eerste keuze die je krijgt is het haarrollers kapsel. Hiermee breng je de glamour van weleer terug in Habbo. Het beste is dat je niet alleen het haar zelf kunt aanpassen, maar ook de kleur van de rollers naar wens kunt veranderen. Creëer jouw unieke stijl met dit toffe kapsel.

Daarna hebben we de korte gekleurde dreadlocks voor een gedurfde en exotische look. Hier kun je niet alleen de kleur van de dreadlocks zelf aanpassen, maar ook de stijl om je look precies af te stemmen op jouw stijl.

Betoverende Ogen: Je hebt nu de keuze tussen ogen met wimpers voor een opvallende uitstraling of ogen zonder wimpers voor een meer minimalistische look. De keuze is aan jou!

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook de kleur van je ogen volledig naar wens aanpassen. Met talloze kleurenopties kun je je ogen matchen met elke outfit.

Het beste deel? Deze exclusieve NFT-items zijn verkrijgbaar voor slechts 500 NFT credits per stuk. Een koopje om je avatar een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Maar wacht niet te lang, want deze items zullen binnenkort uit de NFT-shop verdwijnen!

Grijp deze kans om je Habbo-look te transformeren en je vrienden te verbazen met je stijlvolle nieuwe uiterlijk. We kijken er naar uit om te zien welke geweldige looks jullie zullen creëren met deze nieuwe aanwinsten van een NFT items!

SaraSaar4
0 reacties
20x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
57 geschreven artikelen