DJ Jurrian=Safe..
Huidige DJ
Jurrian=Safe..
Huidig nummer
Toontje Lager - Stiekem Gedanst
30
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
22:00
23:00
DJ Shannanasje

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Moppencompetitie
1 maand geleden

Denise Helptgraag, onze geliefde virtuele assistent, heeft een briljant idee bedacht om wat vrolijkheid te brengen in het Habbo Helpcentrum 2.0 - een spiksplinternieuw moppenboek! Te midden van alle serieuze vragen die binnenstromen, wil ze af en toe een glimlach op ons gezicht toveren, vooral voor de nieuwe Helpers die soms overdonderd worden door de hoeveelheid informatie. Jammer genoeg zit ze momenteel vast met nieuwe moppen bedenken. Dus, terwijl Denise haar creatieve mojo terugvindt, nodigt Habbo staff jou uit om je grappigste moppen te delen in de moppencompetitie!

Verzamel je beste moppen en maak je klaar om ze te delen met de hele Habbo gemeenschap. Of het nu gaat om woordgrappen of droge humor, alles is toegestaan zolang het maar een glimlach op mensen hun gezicht tovert.

 

Wat moet je doen?

Dit is een individuele competitie. Verzin één grappige mop. Stuur je mop in via de poll in het Helpcentrum 2.0 of te vinden via :roomid 39381928 in je chatbalk te typen.

Competitie regels

Deze competitie staat open voor alle Habbo NL/BE spelers. Houd het respectvol en netjes. Beledigende of kwetsende moppen zijn niet toegestaan. Originaliteit wordt gewaardeerd, dus probeer iets unieks te verzinnen. Het gebruik van AI (ChatGPT) is niet toegestaan!

Deadline

De deadline voor alle inzendingen is 31 maart 2024 om 23.59 uur.

Prijzen

De grappigste Habbo wint een Schaduw Blad!
De 10 grappigste Habbo's winnen een Konijnentas! Alle geldige inzendingen ontvangen ook een leuke deelnemersbadge: 
 

Namens HabboFeeling wensen wij iedereen heel veel succes die mee gaat doen!

 


Ga jij meedoen met deze moppencompetitie? Laat het ons weten in de reacties!

SaraSaar4
0 reacties
13x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
50 geschreven artikelen