Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Planet Funk - Chase the Sun
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Onheilspellende Arcade Bundel
6 maanden geleden

Op zoek naar een dosis griezelige spanning en opwinding? Duik dan in de duistere wereld van de "Onheilspellende Arcade Bundel" in Habbo! Deze nieuwe bundel, die nog nooit eerder in het hotel is verschenen, brengt een unieke mix van onheilspellende atmosfeer en spannende gameplay naar je virtuele wereld. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

In deze mysterieuze bundel kunnen Habbogebruikers hun innerlijke avonturier naar boven halen en genieten van de opwinding van griezelige arcade games. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar wat ontspannend plezier, deze bundel heeft voor ieder wat wils.

Om je handen te leggen op deze spannende nieuwe toevoeging, kun je 99 credits uitgeven via de Habbo Catalogus. Ga simpelweg naar het gedeelte 'Meubi' en zoek naar de categorie 'Bundels', waar je de "Nieuw: Onheilspellende Arcade Bundel" kunt vinden. Maar we begrijpen dat niet iedereen altijd credits heeft, dus als je direct toegang wilt tot deze enge wereld, kun je de bundel ook kopen via de Habbo Winkel voor €5,00. Het is een kleine prijs om te betalen voor een groot avontuur!

We willen echter ook benadrukken dat als je minderjarig bent, het belangrijk is om toestemming te vragen aan een ouder of verzorger voordat je iets koopt met echt geld.

Maar wacht niet te lang! De "Onheilspellende Arcade Bundel" is slechts beschikbaar tot en met donderdag 9 november om 13:00 uur. Zorg er dus voor dat je deze bundel aanschaft voordat de tijd om is en bereid je voor op een spannend avontuur vol onheilspellende uitdagingen.

Laat de games beginnen en bereid je voor op een onvergetelijke, griezelige ervaring!

Ook ontvang je bij aankoop van deze bundel nog een super leuke badge van een arcade badeendje!
 

 
Inhoud bundel
 
Kamerafbeelding

 


Ga jij deze bundel kopen? Laat het ons weten in de reacties! We zijn benieuwd.

SaraSaar4
1 reactie
33x gelezen

Reactie's

Leuke bundel maar vind hem wel aan de prijs
SaraSaar4

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
55 geschreven artikelen