Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
0
Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
0
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
Catrina Doll competitie
1 week geleden

La Catrina is een iconisch figuur die wereldwijd wordt geassocieerd met de Día de Muertos (Dag van de Doden), vooral in Mexico. Het beeld van La Catrina, een sierlijk geklede skeletdame, is een symbool geworden van de Mexicaanse cultuur en wordt vaak gezien als het Mexicaanse antwoord op de Halloween Jack-o'-lantern. La Catrina vertegenwoordigt een unieke combinatie van humor en eerbied voor de dood, en blijft een krachtig onderdeel van de Mexicaanse identiteit.

In het teken van Mexico organiseert Habbo deze maand een bijzondere competitie, geïnspireerd door dit beroemde figuur. Jullie krijgen de kans om je creativiteit de vrije loop te laten en je te verkleden als een "Catrina Doll."


Wat moet je doen?

Deze competitie is individueel. Het doel is om jezelf te verkleden als een ware Catrina Doll, en daarbij een prachtige achtergrond te creëren in je eigen kamer. Hierbij kun je Builders Club-meubels en blokken gebruiken om de perfecte setting te bouwen.

Eenmaal klaar? Maak een screenshot van je creatie – zowel van je Catrina Doll als van de achtergrond – en upload deze naar een openbare site. Stuur de link naar je afbeelding in via de poll die je kunt vinden in de Mexicaanse Plaza in Habbo. Je vindt deze kamer onder de sectie "publieke kamers," of je kunt direct naar de kamer gaan door het commando

39536060 in te typen.

Vergeet niet om zowel de link naar je afbeelding als de link naar je kamer toe te voegen aan de poll. De deadline voor het insturen van je inzending is 13 september 2024, om 23:59 uur.


Wat kun je winnen?

Iedereen die een geldige inzending verstuurt, ontvangt een exclusieve deelnemersbadge. Daarnaast krijgt de top 10 deelnemers de begeerde zeeotter van de maand.

De grote winnaar ontvangt niet alleen een exclusieve badge, maar ook een Deluxe Piñata Pakket 5.

 

Veel succes names Habbo Feeling en Habbo Staff, of zoals ze in Mexico zeggen: ¡Mucha suerte!

 


Ga jij meedoen aan deze competitie? Zo ja, hoe gaat jouw look eruit zien? Laat het ons weten in de reacties!

SaraSaar4
0 reacties
24x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
64 geschreven artikelen