Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
4
Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
4
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
Back to School Event ~ Habbo Helpers
1 week geleden

Back to School met Habbo!

De zomervakantie is voorbij, en dat betekent: tijd om je rugzak weer vol te stoppen en terug naar school te gaan! Maar geen zorgen, we maken de overgang van zonnige stranddagen naar studeren een stuk leuker. Om deze spannende periode te vieren, hebben de Habbo Helpers iets speciaals voor jullie in petto: het ultieme 'Back to School' event!

Ben jij de slimste van de klas? 

Dit is je kans om te laten zien hoeveel je weet over school en alle verschillende vakken. Denk jij dat je alles weet over wiskunde, geschiedenis, natuurkunde, of misschien kunst en literatuur?

Doe mee aan onze 'Back to School' quizzen en ontdek hoeveel kennis je echt in huis hebt! Maar dat is nog niet alles – naast de quizzen zijn er ook een reeks spannende uitdagingen die je vaardigheden zullen testen. Scoor die toffe badge! Er is een toffe badge te behalen gemaakt door Flashforward1 voor degenen die de opdrachten weten te voltooien, dus zorg dat je erbij bent!

Je kunt de kamer Helpers back to school vinden bij¨publieke kamers¨ onder ¨nieuw¨ of door :roomid 38958497 in te typen in de tekstbalk.

Deadline:

Maar let op: dit evenement duurt niet eeuwig! De games en uitdagingen zijn slechts beschikbaar tot en met 15 september. Zorg dus dat je er snel bij bent, want deze kans wil je echt niet missen! Trek je schooluniform aan, scherp je potloden, en bereid je voor op het leukste schooljaar ooit – met Habbo!

Beloningen:
 + 


Ga jij meedoen met dit event? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
31x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
205 geschreven artikelen