Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Di-rect - Soldier On
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Badge Fabriek ~ GAME
7 maanden geleden

Het is al even stil geweest omtrent het project van Artists at Work, maar er is zeker niet stilgezeten! Er is namelijk wat te vieren, want er is een mijlpaal behaald.

Pixel artist Skyrex, AAW van Habbo.NL heeft namelijk 100 badges voor het Nederlandse hotel gemaakt! En dat is dankzij het pixelwerk voor diverse (oud-)officiële Habbo Fansites, maar ook door de samenwerking met BAW.

Een paar maanden geleden werd er onderling in het hotel al gegrapt door Filomiena dat er een feestje zou komen bij het bereiken van de 100e badge van Skyrex - en nu is het dan zo ver! AAW en BAW hebben opnieuw de handen ineengeslagen en er is een heuse badge fabriek gebouwd door BAW-leden nander-! en lw..hockey2.

Weet jij binnen de tijd diverse badges in te kleuren? Dan ontvang jij Skyrex’ 100e badge! Je hebt tot en met zondag 22 oktober 22 uur de tijd om het spel te voltooien. Daarna zal de fabriek weer haar deuren sluiten.
 

STARTKAMER 

 

:roomid 39430304


 

 
Stap 1: Wacht in de rij totdat je aan de beurt bent. 

 
Stap 2: Klik op de juiste kleuren die je in de badge ziet.


Klik op de kleuren die je in de badge ziet. Als je de verkeerde kleur aanklikt verlies je gelijk. Voltooi 10 badges om de badge te winnen.


 


Bijbehorende badge: 


Is het jou gelukt om alle badges in te kleuren? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
1 reactie
34x gelezen

Reactie's

Super leuk spel. Soms moeilijk om te zien welke kleur er in de badge zat maar uiteindelijk wel gelukt om de toffe badge te behalen!
123arielle456

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
136 geschreven artikelen