Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Cher - Waterloo
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Donnie Santini's Missie ~ Quest VI
3 weken geleden

Er is weer een nieuwe quest om de seizoensvaluta van de komende twee maanden te verzamelen. De seizoensvaluta van de komende maanden zijn Goudvissen. Met de Goudvissen kan je later deze maand 9 verschillende mini hotels collectibles kopen. Elk hotel kost 2000 Goudvissen. Heb je alle hotels verzameld dan kan je een vissenfontein als bonusitem claimen. De quests zijn zowel op Classic als op Modern te behalen. Let op de Collectibles moeten wel in dezelfde wallet zitten als je het bonusitem wilt claimen.


 
Quest 1: Draag de 'Luminous Discovery' badge.


Draag de badge die je bij de vijfde quest verdient hebt.


 

 
Quest 2: Ga door het doolhof opzoek naar kamer 05.6.


Ga naar de [HHE] Ontvangstruimte en zeg :tele6 om te beginnen.Ga door de verschillende kamers heen en zorg dat je bij kamer 05.6 uitkomt


 

 
Quest 3: Zoek de disk voor Frank.


Ga voor Frank staan om naar de spelkamer te gaan.Wacht in de rij totdat je aan de beurt bent.Je hebt 4 minuten om dit spel te voltooien. Loop rustig door de kamer heen. Als je te snel gaat dan verlies je. Je moet twee sleutels in de kamer vinden. Typ om ze te verzamelen.Ga naar de piano om te disk op te pakken. Om dit te doen typ je *. Loop daarna weer terug naar het beginpunt om de studio te verlaten.Draag de badge die je gewonnen hebt om de quest te voltooien.


 

Beloningen:
 +  +  + 1000 goudvissen


Is het jou gelukt om de quest te behalen? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
135x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
168 geschreven artikelen