Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
3
Fleetwood Mac - The Chain (2004 Remaster)
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
3
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Maak kennis met de Helpers ~ Pride Event
2 weken geleden

De Habbo Helpers, zijn trots om jullie helpers te mogen zijn en ze willen graag hun rol en wie ze zijn met jullie delen. Daarom zetten zij zichzelf in de schijnwerpers met een gloednieuw evenement!

Ontmoet de helpers in 6 kamers
In dit speciale spel krijgen jullie de kans om de Habbo Helpers beter te leren kennen. Ze hebben zes unieke kamers ontworpen, elk met een eigen thema en uitdaging. In elke kamer maak je kennis met andere Helpers.

Word een helper kampioen
Voltooi alle zes kamers en leer alle Helpers kennen om een echte Helper Kampioen te worden! Je eindigt op een pride festival! Als je alle uitdagingen hebt voltooid, ontvang je een exclusieve badge als beloning voor je inzet en nieuwsgierigheid.

Doe mee en verdien je badge!
Je kan de beginkamer met de naam Pride to be a Helper! vinden via de navigator onder “Publieke Kamers” en vervolgens onder “Nieuw!” of door het commando “:roomid 38985233" te gebruiken. Trek eropuit, ontmoet de Helpers en ontdek wat het betekent om een Helper Kampioen te zijn. Ze kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en samen een geweldige tijd te beleven. Het event is te spelen tot en met 28 juni 2024.

Wees lief voor elkaar, toon je Habbo Spirit, en misschien word jij wel de volgende Habbo Helper in de toekomst!

Bijbehorende prijzen:
 + 


Ga jij het event spelen? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
78x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
168 geschreven artikelen