DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Green Day - Wake Me up When September Ends
3
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
08:00
09:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Zoek de paaseieren in Habbo!
2 weken geleden

Waar Pasen voor vele mensen op de wereld puur staat voor een gebeurtenis van geloof, wordt het door veel mensen waarschijnlijk eerder gelinkt met de Paashaas en paaseieren.

Zo ook in ons hotel. Het voorjaar is begonnen en de eerste bloemetjes zijn alweer opgekomen. Bloemetjes die ervoor willen zorgen dat jij, als onschuldige speler, net niet de paaseitjes kan vinden die verstopt zijn door de leden van collega fansite HabboFever. Bloemetjes die vergiftigd zijn in jaloezie en snel achter je aan proberen te komen wanneer je ook maar in de buurt komt van die overheerlijke paaseieren. Pas dus goed op de bloemen, want wanneer jij een bloem aantikt, verdwijnen al je verzamelde eitjes!

Je hebt een paar dagen (t/m dinsdag 2 april 20:00 uur) om paaseieren te gaan zoeken in het hotel en om je weer helemaal kind te gaan voelen. Je kunt je zoektocht naar de eieren starten door naar de Navigator te gaan en te kijken onder 'Publieke Kamers' > 'Nieuw!' >  'Pasen met HabboFever!' of via :roomid 22429785.

Heb jij alle paaseieren gevonden? Dan ontvang je een Paasbeste Badge!

Te behalen badge:


Ben jij ook zo gek op paaseieren? Of kun jij ze makkelijk laten liggen? En welke smaak vind je het lekkerst? En wat heb jij voor plannen voor dit Paasweekend? En en en...

Skyrex
0 reacties
26x gelezen

Meer over de Auteur

Skyrex
Redacteur
12 geschreven artikelen