Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Led Zeppelin - Stairway to Heaven (Remaster)
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Sporten met HabboFever
2 maanden geleden

Betreed de wereld van HabboFit Sportschool, waar HabboFever je meeneemt op een avontuur vol beweging en plezier! Bereid je voor op een energieke sessie waarbij we beginnen met een verkwikkende warming-up, gevolgd door een reeks sport- en fitnessactiviteiten die je uitdagen en stimuleren. En denk je dat het daar eindigt? Think again! We sluiten af met een rustgevende cooling-down om je spieren te ontspannen en je geest te kalmeren. En ja, die welverdiende douche? Die komt pas daarna!

Voel je de adrenaline al stromen? Hou vol en je zult merken dat het steeds gemakkelijker wordt, tot het uiteindelijk een fluitje van een cent is! En als beloning voor al je harde werk ontvang je aan het einde niet alleen een welverdiende badge, en zeeotter van de maand! 

De kamer is te vinden via de Navigator onder ‘Publieke Kamers‘ -> ‘Nieuw!‘ -> ‘HabboFever – Sport Event‘ of typ :roomid 38994778 om direct naar de kamer te gaan.

Je hebt tot en met vrijdag 22 maart 22:00 uur om jezelf helemaal in Habbo-fit conditie te brengen! En vergeet niet, laat het niet stoppen na die tijd, blijf lekker doorgaan met sporten om dit heerlijke gevoel te behouden.


Te winnen (Zeeotter van de maand + bijhorende badge): 

  + 


Sta jij al in de startblokken om deel te nemen? 

Emsie.
0 reacties
21x gelezen

Meer over de Auteur

Emsie.
Redacteur
45 geschreven artikelen