DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Adam Lambert - Holding Out for a Hero
10
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
18:00
19:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

HabboFeeling viert 100 leden feest!
6 maanden geleden

Beste Habbo's,Afbeelding

Het is tijd om onze blijdschap te delen, want we hebben een fantastische mijlpaal bereikt op HabboFeeling.
We hebben maar liefst 100 geregistreerde gebruikers op onze site! 

Om het behalen van deze fantastische mijlpaal te vieren, willen we jullie graag uitnodigen voor een feestje met een spectaculair event: dangerpod!
Het feest zal in de speciale HabboFeeling feest kamer plaatsvinden met als kamer naam: HabboFeeling - FEEST! op dinsdag 8 augustus van 16:00 - 18:00 uur!
Navigeer simpel naar de kamer door :roomid 35100254 in je chat balk te plakken.

Wat voor event is dangerpod?
Dangerpod is een spel vol spanning en sensatie die gebaseerd is op het hebben van geluk. Het speelveld zal worden gevuld met verschillende kleuren stoelen, maar pas op, er zijn gevaarlijke stoelen die je moet vermijden! De host zal telkens een x aantal stoelen als "danger" markeren, en als je op die kleur terechtkomt via de banzai-teleport, ben je uit het spel. Maar wees niet bang, want als je de juiste keuzes maakt en de gevaarlijke stoelen vermijdt, ga je door naar de volgende ronde.
Natuurlijk laten we onze winnaars niet met lege handen naar huis gaan. De laatst overgebleven Habbo op de stoelen zal niet alleen de eer van de overwinning proeven, maar zal ook een leuk prijsje ontvangen!

We kijken er naar uit om samen met jullie allemaal dit speciale moment te vieren. Samen kunnen we er een leuke feestelijke middag van maken, vol plezier en gezelligheid.

Dus, haal je meest feestelijke Habbo outfit uit de kast, nodig je vrienden uit en kom op dinsdag 8 augustus van 16:00 tot 18:00 uur naar ons feest.

Tot dan!

Met feestelijke groeten,

Het HabboFeeling Team

SaraSaar4
0 reacties
188x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
38 geschreven artikelen

Meer Nieuws