DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Jessie J - Domino
2
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
07:00
08:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Welkom bij HabboFeeling!
11 maanden geleden

Welkom bij HabboFeeling!
HabboFeeling is een (nog) onofficiële fansite van Habbo NL/BE. Dit betekent echter niet dat er niets te beleven valt. In dit artikel vertellen wij jullie meer over wie wij zijn. Niewschierig geworden? Lees dan snel verder. 


Hoe is HabboFeeling ontstaan?
.Tim had het idee om een fansite op te starten, maar dit gaat natuurlijk niet alleen. Hiervoor heeft hij Funkyrosalien en Wesiejboy13 benaderd om te kijken hoe zij op dit moment in de fansite wereld staan en of zij motivatie hadden om HabboFeeling weer op te starten. De motivatie was er zeker, maar zij wilden vooraf weten of Jerimu interesse had om ook aan te sluiten en deel uit te maken van de opstart van HabboFeeling. Na wat wikken en wegen is uiteindelijk beslist om de samenwerking aan te gaan en HabboFeeling een nieuw leven in te blazen!

Wat willen wij met HabboFeeling bereiken?
HabboFeeling vindt het belangrijk dat Habbo spelers zijn/haar hobby's waar kunnen maken. Daarnaast willen wij een leuke community neerzetten waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Gezelligheid staat bij HabboFeeling hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat er mooie herinneringen gemaakt worden. HabboFeeling streeft ernaar om een officiële fansite te worden van Habbo NL/BE. 

Wat is er te doen op HabboFeeling?
Bij HabboFeeling blijf jij op de hoogte van het laatste Habbo nieuws, kun je luisteren naar live muziek welke wordt verzorgd door onze DJ's en worden er games en evenementen georganiseerd in Habbo Hotel. Ben jij liever creatief bezig met pixels, dan hebben wij ook nog een pixelteam!

DJ SIDEKICK GAMES
     
NIEUWS PIXELAAR EVENTS

Klik op de afbeelding om naar de vacature te gaan.

Naast onze website maakt HabboFeeling ook gebruik van discord.
Zit jij nog niet in onze discordserver, join deze dan snel door hier te klikken! 


Wij van HabboFeeling wensen jou veel luister, speel en leesplezier toe!

Mr,Witbrood
0 reacties
285x gelezen

Meer over de Auteur

Mr,Witbrood
Ex Redacteur
15 geschreven artikelen