Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
23
Milk Inc. - Walk on Water (H2O Radio Mix)
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
23
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
Het Habbo-mysterie: Uitzending met Jorina Haspels
2 weken geleden

Een bijzondere gast op HabboFeeling.nl, een uitzending met Jorina Haspels.

Een tijdje terug kwam het weer in het nieuws, de zaak van Lacetti en STERRETJE44. Een verhaal wat veel mensen met een hoop vragen achterliet, wat is er nou gebeurd? Hoe kon dit gebeuren?

Na aanleiding van dit verhaal is misdaadjournalist Jorina Haspels op onderzoek uitgegaan en heeft zij het verhaal veel duidelijker in kaart gebracht. Hierover heeft zij de podcast Het Habbo-mysterie gemaakt. Een zesdelige podcast van het AD en aangesloten regionale dagbladen. Deze kun je hier beluisteren: https://www.ad.nl/podcasts/het-habbo-mysterie-4129

Een podcast waarin zij op onderzoek uitgaat naar de zaak, veel vragen in een duidelijk daglicht brengt en met beide partijen praat. Zowel met de familie van de vermiste Lacetti als met de mensen die verdacht worden van haar vermissing - STERRETJE44 en haar partner.

Ik ben volledig opgegaan in de zaak door Jorina haar podcast en heb besloten om haar uit te nodigen om met mij, Uguu, te praten over de podcast en de zaak, live op HabboFeeling.nl. Met als doel het onderwerp bespreekbaar te houden. Ook zal Jorina vragen beantwoorden, van mij en die van jullie, en om zo te laten zien dat Habbo hotel ondanks dit, een veilige, leuke en fijne plek is om samen te komen met elkaar.

Heb jij vragen, opmerkingen of iets wat je wilt delen met Jorina? Reageer dan onder dit artikel. Wil je dit zo anoniem mogelijk doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Op dinsdag 3 september van 18:00 tot 20:00 uur zullen wij live zijn op HabboFeeling.nl. Hoop jullie daar ook te zien, tot dan!


Ben jij benieuwd naar de uitzending of heb je vragen? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
234x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
201 geschreven artikelen