Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
3
Harry Styles - Kiwi
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
3
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
Het WeggeefFestival
7 maanden geleden

Afgelopen donderdag (25-01-2023) heeft Roboroads zijn nieuwe kamer geopend voor de vaste show "Het WeggeefFestival".
Deze kamer stond volgens Roboroads al langer op de planning, maar door wat tegenslagen heeft het langer geduurd. 

Wilkip??, Jerimu, Wesiejboy13 en Mokerslag! hebben de handen ineengeslagen en het resultaat is verbluffend! Een prachtige kamer gemaakt voor alle Habbo's! 

Elke donderdag tussen 19:00 en 20:00 draait er een DJ tijdens de pre-party met leuke muziek en kan er gedanst worden op het veld.

Tussen 20:00 en 21:00 organiseert Roboroads Het Weggeeffestival. Hier worden leuke prijzen weggegeven zoals credits en zeldzaamheden. Per prijs zal Roboroads een opdracht geven om te kijken wie er meedoet. Hij zal dan bijvoorbeeld het volgende roepen; "Je kan X winnen als je bij de bites kraam gaat staan".

Tijdens het WeggeefFestival worden er leuke spelletjes gespeeld en worden er prijzen op de radio weggegeven. Een voorbeeld; Roboroads zegt een woord in Habbo en dan moet je naar de radio luisteren wat je met dat woord moet doen. Mensen in de kamer kunnen dus alleen winnen wanneer zij ook naar de radio luisteren.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd telt ook tijdens het festival. Hoe hoger de aantal Habbo's in de kamer, hoe duurder de prijzen worden! Voor elke 5 Habbo's in de kamer worden er 10 credits verloot. 

Rond 20:55 zal er nog één ronde plaatsvinden voor de Habbo's die al aanwezig zijn in de kamer! Helaas kunnen er dan geen nieuwe Habbo's meer de kamer in. Zodra de laatste ronde is geweest zal Roboroads iedereen de kamer een kick geven en is het WeggeefFestival afgelopen.

Wil je zelf de kamer komen bewonderen dit kan door de volgende URL te gebruiken; https://www.habbo.nl/room/37858989 of via :roomid37858989


 
Foto van de kamer.

Wat vind jij van deze prachtige kamer? En zien wij jou ook tijdens het WeggeefFestival?

Occaj
2 reacties
6x gelezen

Reactie's

Bedankt Roboroads voor je tijd! Het is een prachtig artikel geworden over een prachtige kamer! :)
Ik kon er helaas niet bij zijn, maar ik was er wel bij toen de oude kamers werden leeggehaald. De nieuwe kamer voor het weggeeffestival is super mooi geworden. Proficiat aan het bouwteam en laten we maar lang genieten van deze gloednieuwe kamer! :-)

Meer over de Auteur

Occaj
Ex-Redacteur
32 geschreven artikelen