Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
22
K3 - Frans Liedje
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
22
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
Zeldzame Goochelhoed
3 weken geleden

Onlangs heeft Habbo weer een unieke zeldzaamheid toegevoegd aan de catalogus: de Goochelhoed! Deze bijzondere hoed is niet zomaar een modieus accessoire; hij brengt een magische sfeer met zich mee die perfect past bij iedereen die houdt van een beetje mysterie en fantasie.


Deze exclusieve hoed is slechts tijdelijk verkrijgbaar en kan tot en met maandag 26 augustus 2024 worden bemachtigd. Daarna verdwijnt hij voorgoed uit de catalogus. Zorg ervoor dat je deze kans niet mist om jouw Habbo-avatar een unieke look te geven!

Waar kun je hem vinden? De Goochelhoed is te vinden in de catalogus onder de secties: 'Meubi' -> 'Zeldzaamheden' -> ZELDZAME Goochelhoed'

Voor 35 Credits + 35 Diamanten is deze magische hoed van jou.


Naast de hoed zelf, krijg je bij aankoop ook een exclusieve badge. Deze badge is uniek en toont een goochelhoed met een schattig konijntje dat eruit springt. Het is een leuke en zeldzame manier om te laten zien dat jij een trotse eigenaar bent van de Goochelhoed. 

Bijbehorende badge: 
 

Wees er snel bij, want zeldzaamheden zoals deze zijn razend populair en voordat je het weet, is de Goochelhoed alweer uit de catalogus. Voeg deze betoverende hoed toe aan je collectie en straal met een magische flair in het hotel!

 


Ga jij deze Goochelhoed toevoegen aan jouw hoedencollectie? Laat het ons weten in de reacties!

SaraSaar4
1 reactie
30x gelezen

Reactie's

Deze hoed is echt skattig!

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
64 geschreven artikelen