DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Galantis - Peanut Butter Jelly
9
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
18:00
19:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Bubblejuice Cocktail Glas Credit Meubel
5 maanden geleden

In de schijnwerpers staat de klassieke Bubblejuice Glas Credit Meubi, een waardevol bezit voor Habbo-fans metAfbeelding een waarde van maar liefst Afbeelding350 credits. Wat dit meubel nog specialer maakt, is het feit dat je het altijd kunt terugruilen naar Habbo Credits. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Je kunt het Bubblejuice Glas Credit Meubi kopen in de catalogus onder het kopje Meubi -> Credit meubi

Het is eenvoudiger dan je denkt om je Bubblejuice Glas Credit Meubi terug te ruilen naar Habbo Credits.
Volg gewoon deze eenvoudige stappen:
Ga naar je EIGEN kamer. Zorg ervoor dat je je eigen kamer betreedt waarin je de Bubblejuice Glas Credit Meubi wilt terugruilen.

Leg ze op de vloer. Plaats de meubi op de vloer van je kamer. Zorg ervoor dat het meubelstuk goed is geplaatst en zichtbaar is.

Dubbelklik. Dubbelklik op de Bubblejuice Glas Credit Meubi en wacht op het magische moment.

Voilà! Je Bubblejuice Glas Credit Meubi is nu succesvol teruggeruild naar Habbo Credits, en je account is bijgewerkt met de overeenkomstige credits.

Belangrijke opmerking: Houd er rekening mee dat deze methode alleen werkt in je eigen kamer. Probeer het niet in de kamer van een andere speler, want dit zal niet werken.

De veelzijdigheid van de Bubblejuice Glas Credit Meubi maakt het een gewaardeerde aanvulling op elke Habbo-kamer. Of je nu wilt ontspannen, plezier wilt hebben in je eigen cocktail zo groot als een zwembad, of gewoon wilt genieten van een verfrissend drankje, deze meubi past perfect bij verschillende Habbo activiteiten.

De Bubblejuice Glas Credit Meubi is een klassieker geworden en is ontzettend populair bij Habbo spelers van alle leeftijden. Met zijn aantrekkelijke ontwerp en het vermogen om credits terug te ruilen, is dit meubelstuk een waardevolle aanwinst voor iedereen!

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je Habbo credits leuk te sparen/investeren of gewoon wilt genieten van een stijlvol meubelstuk in je kamer, overweeg dan de Bubblejuice Glas Credit Meubi. Het is een win-win situatie voor alle Habbo fans!


Ga jij deze toffe Bubblejuice Glas Credit Meubi aanschaffen? Laat het ons weten in de Discord server!

SaraSaar4
0 reacties
30x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
38 geschreven artikelen