Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Robbie Williams - Let Me Entertain You
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

UEFA Super Cup Meubels
10 maanden geleden

Goed nieuws voor alle voetbal fanaten!Afbeelding
 
We zijn enthousiast om te delen dat de spannende UEFA Super Cup Meubels nu beschikbaar zijn in de Habbo catalogus!
Als jij je voetbal passie graag tot leven wil brengen in het hotel, dan is dit het perfecte moment om jouw kamer te verrijken met een vleugje sportieve elegantie! Of je nu een virtueel hoekje wilt inrichten met trofeeën en medailles om de overwinning te vieren van jouw favoriete club, of een voetbal merchandise vending machine wil neerzetten, deze meubels hebben voor ieder wat wils!

Je vraagt je misschien af hoe je deze geweldige meubels kunt vinden? Het is simpel! Ga naar de catalogus, selecteer 'Meubi', klik op 'Nu Populair' en je zult de schitterende collectie van UEFA Super Cup Meubels zien, klaar om je kamers te verfraaien met een vleugje voetbalglamour!
De meubels zijn voor een kleine prijsjes beschikaar tussen deAfbeelding3 - 10 cr zodat het voor iedere fan betaalbaar is.

Afbeelding  Afbeelding  Afbeelding  Afbeelding  Afbeelding

Over de wedstrijd gesproken, de UEFA Super Cup was een adembenemende strijd tussen de kampioenen van de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. De finale vond afgelopen woensdag 16 augustus plaats tussen de Engelse club Manchester City en de Griekse club Sevilla. Mocht je deze gemist hebben kijk hem zeker terug Het was een wedstrijd vol spanning.

SaraSaar4
0 reacties
21x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
58 geschreven artikelen