Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Billy Joel - Piano Man
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Veranderingen Habbo NFT
7 maanden geleden

Habbo NFT bestaat inmiddels alweer twee jaar. Habbo heeft besloten om in de lange termijn visie de focus te leggen op de sectie Habbo Verzamel Items. De manier waarop Habbo, NFT's presenteert gaat veranderen. 
 

Branding en Beeldmateriaal

Op de Habbo website en social media kanalen gaat vanaf nu het Habbo Verzamel item logo gebruikt worden. Eerst werd nog het logo van Habbo X bij mededelingen gebruikt maar dat verandert nu dus in het Habbo Verzamel item logo. 

Communicatie en Terminologie

Daarnaast zijn er ook kleine aanpassingen aangebracht worden aan de teksten en termen op de Habbo websites. Hierna zullen er nog grotere veranderingen aangebracht worden op nft.habbo.com, habbo.com en habbox.game. Ook zullen er kleine veranderingen komen aan het bekend maken van nieuwe meubels. 

Om het makkelijker te maken voor de huidige en toekomstige spelers wat Habbo verzamel items zijn, is besloten om te stoppen met het gebruik van jargon zoals “NFT”, “web3”, “blockchain”, etc.

Habbo zal wel de naam van het Habbo NFT Twitter account en Discord server behouden.
 

Claimen NFT Credits

Vanaf woensdag 25 oktober veranderd de manier waarop je NFT credits ontvangt. In plaats van dat je de credits automatisch krijgt moet je ze nu claimen. Als je de credits niet binnen 60 dagen claimt, dan stop je met het verdienen van credits. Het aantal credits dat je gespaard hebt verlies je niet. Wanneer je de credits claimt, reset de timer weer.


Wat vind jij van alle veranderingen? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
27x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
136 geschreven artikelen