Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
18
Animaniacs - Yakko's World
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
18
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
Campagne augustus 2024
1 maand geleden

De maand augustus zal in het teken staan van het circus. Komt dat zien! Cirque Du Pixels gaat bijna van start! We hebben gymnasten, jongleren, levensgevaarlijke stunts EN, de favoriet van iedereen, CLOWNS!

Lees hieronder wat je deze maand allemaal kan verwachten.


 
Zeldzaamheden
 
LTD
 
Kleding
 
Meubels
 
NFT

 
Rondreizend Circus Bundel ~ 5 augustus
 
Katten Café Bundel ~ 8 augustus
 
Circus Optreden Bundel ~ 12 augustus
 
Waterpark Bundel ~ 14 augustus
 
Fantasy Dorp Hoofdplein Bundel ~ 19 augustus
 
Grotten van Santorini Bundel ~ 22 augustus
 
Boheemse Tuin Bundel ~ 26 augustus
 
Het Kleine Zwembad Bundel ~ 29 augustus

Je hebt de mogelijkheid om deze maand weer verschillende meubels te craften. Dit doe je door gebruik te maken van de circus Frank crafttafel. Doordat de crackables in ons hotel niet toegestaan zijn is het mogelijk om de ingrediënten in verschillende packs te kopen. 

Aanvoerder Craft tafel: 10 credits en 10 diamanten


Deze maand zal ook bij de Collectibles in het teken staan van het circus. Elke woensdag zullen er nieuwe items in de shop te koop zijn. Heb je alle items gespaard dan kan je op 12 september het bonusitem claimen.


De welbekende kalender keert deze maand weer terug in het hotel. Elke dag kan je een cadeau uit de kalender openen. Heb je 1 dag gemist, geen paniek. Je hebt tot 2 dagen daarna de tijd om het te openen. Uit de kalender kan je HC, BC, Duckets, Credits of verschillende meubels ontvangen.


De nieuwe seizoensvaluta van augustus is de Rode Ballonnen. De Rode Ballonnen kan je verdienen door quests te voltooien. Hiermee kan je vier verschillende collectibles kopen. Je hebt tot 1 september de mogelijkheid om ze aan te schaffen. Heb je ze alle zes gespaard dan kan je het bonusitem op 2 september claimen. Het bonusitem is de Eend Ballon. Wanneer je op het bonusitem dubbelklik, zal je de ballon als handitem krijgen.

 

Bonusitem:


 

123arielle456
1 reactie
152x gelezen

Reactie's

Handig artikel weer zoals altijd! :D
A-J