Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
19
K3 - Frans Liedje
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
19
Live DJ Label
Shannanasje
DJ Shannanasje
Waar is Bonnie nu?
4 weken geleden
Vind Bonnie Blonde bij het Cirque du pixels! 

Habbo heeft wereldwijd in totaal 300 Hart Make-up kledingstukken weg aan mensen die een selfie van zichzelf nemen met Bonnie Blonde in de publieke kamer van Cirque du Pixels! 

Wat moet je doen? 

Om mee te doen moet je de volgende stappen uitvoeren voordat de poll op maandag 19 augustus rond 13 uur sluit:

  1. Neem met de Habbo Camera een foto van jezelf met Bonnie Blonde in de publieke kamer van Cirque du Pixels.
  2. Publiceer de foto op je Habbo profiel en noteer de URL.
  3. Plaats de Habbo Camera foto op X (vroeger bekend als Twitter) en zorg ervoor dat @Habbo en #Habbo zijn getagd. Zorg dat je de foto zelf post, niet de URL.
  4. Ga naar de ontvangstruimte in je hotel en vul de poll in met de URL van je tweet en de URL van je gepubliceerde Habbo Camera foto. Je kunt de kamer vinden onder ¨publieke kamers¨ of door :roomid 39530749 in de tekstbalk te typen.
Belangrijk om te weten! 

Habbo selecteerd willekeurig de geldige inzendingen. Vanwege het grote aantal winnaars zullen ze de namen niet op onze website of sociale media bekendmaken. Als je wint, wordt het item direct aan je inventaris toegevoegd. Ze verwachten de winnaars te hebben gekozen en de 300 Hart Make-up artikelen te hebben uitgedeeld tegen het einde van de dag op donderdag 22 augustus. 
Publiceer je tweet en foto in maar één hotel. We controleren op meerdere inzendingen op verschillende websites. Als je meerdere keren meedoet, word je gediskwalificeerd.
Dit is geen zeldzaam item. Het zal later opnieuw beschikbaar worden gemaakt. Bovendien hebben we onze officiële fansites van een voorraad voorzien, zodat ze deze items kunnen weggeven of zelf kunnen houden.


Doe jij mee aan de competitie? 

Emsie.
1 reactie
68x gelezen

Reactie's

Ik ben benieuwd naar wanneer de winnaars hun prijzen krijgen :o

Meer over de Auteur

Emsie.
Redacteur
55 geschreven artikelen