Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
9
MIKA - Happy Ending
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
9
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

De 6 angsten van Habboween ~ GAME
7 maanden geleden

In het hart van een bos, donker en doordrenkt van mysterie, stond een voorouderlijk kasteel, door iedereen vergeten, ooit bekend om zijn jaarlijkse traditie van het oogsten van Halloween-pompoenen. De reputatie van deze plaats werd echter aangetast door een vloek die de bevolking generaties lang had gedwongen dit land te ontvluchten. Buiten de kasteelmuren, verborgen achter een sobere gevel, ging een angstvallig bewaard geheim schuil: pompoenen! Deze bevatten krachtdrankjes, ontworpen door een oude tovenaar in de hoop deze voorouderlijke vloek op te heffen. De precieze locatie waar deze kostbare drankjes in het veld verborgen waren, bleef echter een ondoorgrondelijk mysterie.

Op een Halloweenavond kreeg een gedurfde en onverschrokken Habbo een pompoen in handen die opviel door zijn ongebruikelijke formaat en gewicht. Gedreven door een felle vastberadenheid begon hij aan de taak om het uit te hollen, zonder enig idee te hebben van de ontdekking die hem binnen te wachten stond. Naarmate zijn zoektocht vorderde, ontdekte hij een mysterieus flesje, wat zijn groeiende nieuwsgierigheid aanwakkerde. Terwijl hij volhardde in zijn verkenning van het pompoenveld, was hij getuige van een hoogst onverwacht visioen: een dode eend, verborgen in een van de pompoenen, stille getuige van een angstaanjagend verleden. In paniek vluchtte de Habbo, zijn geest dwarrelde van angst vanwege de vloek die nog steeds over deze vervloekte plaatsen leek te zweven...
 

STARTKAMER 

 

:roomid 39431140


 

 
Stap 1: Wacht in de rij totdat je aan de beurt bent. 

 
Stap 2: Ga naast een pompoen staan en zeg *.


Zoek in minder dan één minuut 6 toverdrankjes. Ga naast een pompoen staan en zeg *. Heb je 6 toverdrankjes gevonden gebruik dan de waterpomp en probeer op de waterkolk te stappen.

Let op: Je verlies wanneer je twee doden eenden vindt. Ook zit er een vloek op de twee volgende in de rij.
 


 

 
Stap 3: Klik op de vloerschimmel voor een extra badge.


Klik op de vloerschimmel in het huisje om een extra badge te ontvangen.


 


Bijbehorende badges: 


Is het jou gelukt om de 6 toverdrankjes te vinden? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
46x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
158 geschreven artikelen