Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Empire of the Sun - Walking On A Dream
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

De verborgen geheimen van de Egyptische cryte
6 maanden geleden

HabboFever geeft jullie ontdekkingsreizigers een heel hartelijk welkom op een nieuw Egyptisch event!
Betreed een magische wereld vol wonderen terwijl je geniet van een betoverende vakantie in het mysterieuze Egypte. Je wordt meegenomen op een onvergetelijke reis, met tal van fascinerende avonturen in het vooruitzicht. Een hoogtepunt van je verblijf is een bezoek aan het majestueuze 'Monument'. Terwijl je de gebruikelijke toeristische route volgt, beland je echter plotseling in een onverwacht avontuur. Je zakt door een geheime opening in de vloer en wordt meteen ondergedompeld in een mysterieuze crypte, waar raadsels en geheimen op je wachten.

Met vastberadenheid in je hart ga je op pad om te ontsnappen. Je dwaalt door een labyrint van verborgen gangen, terwijl je onderweg wordt uitgedaagd met intrigerende puzzels en spannende spellen. Uiteindelijk bereik je de voorlaatste kamer van dit mysterieuze doolhof, waar je een episch eindbaasgevecht wacht.

Nadat je deze onvergetelijke uitdaging hebt overwonnen, sta je niet bij de verwachte uitgang, maar in de schitterende schatkamer van het monument. Hier ontdek je gelukkig een geheime doorgang die je terug naar de buitenwereld leidt.

Na dit adembenemende avontuur keer je uiteindelijk weer terug naar de oppervlakte en ga je naar huis, met de herinnering aan deze geweldige ervaring in je hart en een schat aan avonturen diep in je ziel.

Tijdens dit evenement kun je maar liefst 3 badges verdienen:
  

Het evenement is speelbaar vanaf vandaag, 31 oktober om 16:00 uur, tot en met zondag 6 november om 20:00 uur.
 


Zijn jullie na dit spannende verhaal warm geworden om een kijkje te komen nemen bij dit event? Laat het ons weten in de reacties!

SaraSaar4
1 reactie
40x gelezen

Reactie's

Ik ben er zeker warm voor geworden!
SaraSaar4

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
55 geschreven artikelen