DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Leon Bridges - Coming Home
6
Programma tijd
03:00
04:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Griezel mee met BaW
4 weken geleden

Brrrr, het is weer tijd voor het meest huiveringwekkende evenement van het jaar: Habboween. Dit jaar beloven de escape rooms ontworpen door BaW (jenneben, Haaiii3, nander-! en lw..hockey2) je de rillingen over de rug te laten lopen. Beschik jij over stalen zenuwen en kan jij je hersens laten kraken om de moord op te lossen?

Er zijn drie verschillende kamers waarbij je als Habboween detective op zoek moet naar het antwoord op de volgende vragen
* Wat is het moordwapen?
* Wie is de dader?
* Waar is het slachtoffer?
Dit doe je door op de meubels in de kamer te klikken, op meubels te lopen, codewoorden te vinden en raadsels op te lossen.

Het spel kan alleen individueel worden gespeeld. Voor de leukste ervaring wordt aangeraden om geen antwoorden met elkaar te delen. Omdat het een individueel spel is zijn er speciale wachtkamers gemaakt. In deze kamers wacht je een aantal minuten tot het jouw beurt is om het spel te spelen.

Durf jij deze angstaanjagende confrontatie aan? Bezoek dan vandaag 31 oktober het huis welke te vinden is onder de categorie "Nieuw" of via :roomid 39432461 met de naam "BaW - Habboween 2023".
Het evenement is zo'n 2 weken te spelen. Op 13 november sluiten de deuren van het huis om 20:00.

Bijbehorende badge:


Ga jij meedoen met het event van BaW? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
1 reactie
36x gelezen

Reactie's

Mooi artikel babe!
Calgan.

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
58 geschreven artikelen

Meer nieuws