Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
11
Daddy Yankee - Gasolina
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
11
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

2023 Limited Edition - Habbo Merch Drop
9 maanden geleden

Habbo lanceert een nieuwe merchdrop en jij kan helpen met het design! 4 september zal er een globale competitie worden gestart. De bedoeling is om een nieuwe merch te ontwerpen met als thema 'habbo'. Herinner je je nog de HabboNFT merch-drop? - De kleding zal limited edition zijn. Na de verkoop zullen de items nooit meer opnieuw verkocht worden. 

 

Bekijk hieronder de competitiedetails...


Welke items kunnen ontworpen worden?

 

  1. T-Shirt
  2. Hoodie
  3. Pet
  4. Knuffel

Er zal een preselectie worden gemaakt door het team. Vanuit deze lijst kan elke Habbo stemmen op zijn favoriete ontwerp. Het ontwerp dat wint, zal worden geprint op alle items, ze zullen begin volgend jaar klaar zijn voor verkoop via de shop!  

Hoe kan je de merch kopen?

 

Habbo zal een merch-shop aanmaken. Vanuit daar zal je de mogelijkheid hebben om de items aan te schaffen. De leverancier - Juniper Creates - zal de items vervolgens naar je opsturen. Het is nog onduidelijk wanneer de verkoop zal starten.

Een NFT voor elk item dat je koopt

 

Koop je een item? Dan zul je er ook een 'pixel-variant' van krijgen op Immutable. Deze zullen onder de norm van een 'NFT' vallen. Bekijk hieronder een voorbeeld van een voorgaande merch-drop.

Hopelijk ben jij net zo enthousiast voor deze merch-drop! 

Calgan.
0 reacties
54x gelezen

Meer over de Auteur

Calgan.
Ex Redacteur
3 geschreven artikelen