Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Katy Perry; Juicy J - Dark Horse
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
Mutsen Verzameling - Berenemmer Hoedje
5 maanden geleden

Ben je op zoek naar een schattige en warme toevoeging aan je Habbo garderobe? Zoek niet verder! Er is een nieuw hoofddeksel verschenen om toe te voegen aan de mutsen verzameling!
De Berenemmer Hoedje is nu beschikbaar in de catalogus onder de categorie Kleding -> Mutsen Verzameling voor slechts 9 credits en 10 diamanten.

Deze knusse berenmuts is perfect voor de wintermaanden of gewoon voor een gezellige avond in je kamer. Met zijn zachte en warme stof houdt hij je hoofd comfortabel, terwijl het schattige ontwerp van een beer je een unieke en speelse uitstraling geeft.

Of je nu op zoek bent naar een leuke toevoeging aan je outfit of gewoon op zoek bent naar wat extra warmte, de Berenemmer Hoedje is een must-have voor alle Habbos die van stijl en comfort houden.

Haast je naar de catalogus en voeg vandaag nog de Berenemmer Hoedje toe aan je collectie! Wees er snel bij, want deze schattige muts vliegt de deur uit je hebt tot en met zaterdag 10 februari 13:00 uur de tijd om deze muts toe te voegen aan je verzameling!


Gaan jullie deze schattige berenemmer hoedje kopen voor deze koude regenachtige dagen? Laat het ons weten in de reacties!

SaraSaar4
1 reactie
13x gelezen

Reactie's

Schattige muts. Die ga ik zeker kopen voor de verzameling!
123arielle456

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
59 geschreven artikelen