DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Eminem - Lose Yourself
13
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
19:00
20:00
DJ Linsie

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Zeldzame Gevleugelde Armen
4 maanden geleden

Ontdek de mysterieuze en zeldzame gevleugelde armen die de lucht doorklieven als nooit tevoren! Voor een beperkte tijd kun je deze unieke vleugels bezitten voor slechts 35 credits en 35 diamanten. Maar dat is niet alles. Als kers op de taart ontvang je ook een exclusieve badge, waarmee je iedereen kunt laten zien dat jij tot de elite behoort met deze betoverende vleugels op je profiel!

Deze weergaloze vleugels passen helemaal bij de griezelige Halloween maand. Of je nu van plan bent om een sinistere heks, een spookachtige vampier of een angstaanjagend monster te zijn, deze vleugels voegen de perfecte dosis mysterie en griezeligheid toe aan je outfit. Laat ze wapperen in de kille nachtlucht terwijl je door donkere steegjes sluipt, en laat een spoor van opwinding en mysterie achter terwijl je de wereld van Habboween verkent.

Maar wees snel, want de tijd tikt en deze exclusieve aanbieding zal slechts beschikbaar zijn tot maandag 23 oktober om 13:00. Dat betekent dat je slechts een beperkte tijd hebt om deze zeldzame vleugels en de bijbehorende badge te bemachtigen. Wacht niet te lang, want als ze eenmaal uit de catalogus verdwijnen, zullen ze moeilijk te vinden zijn.

Waar wacht je nog op? Vlieg de vrijheid tegemoet met deze prachtige gevleugde armen en griezel mee in stijl dit Halloween seizoen. Grijp deze kans nu, voordat het te laat is, en laat je dromen vleugels krijgen in het donkerste seizoen van het jaar!
 


Ga jij deze zeldzame gevleugelde armen kopen? Wij zijn benieuwd wie we hier allemaal mee rond gaan zien lopen in hotel. Laat het ons weten in de reacties!

SaraSaar4
3 reacties
24x gelezen

Reactie's

Lelijke vleugels lijkt wel net op een dooie kraai
SaraSaar4
Mooi, sara babe!
Calgan.
Niet echt mijn ding, zien er raar uit. Doet mij ook een beetje denken aan Iep haha!
Funkyrosalien

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
38 geschreven artikelen