Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
8
Enya - Even in the Shadows
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
8
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

Campagne juni 2024
2 weken geleden

De maanden juni en juli staan in het teken van Habbo geschiedenis. De komende twee maanden gaan we terug in de geschiedenis. Maak je klaar om op een pixelachtige trip down memory lane te gaan!

Lees hieronder wat je deze maand allemaal kan verwachten.


 
Zeldzaamheden
 
LTD
Glimmende Vuurdraak ~ 10 juni

Bijbehorende badge:
Onbekend

 
Kleding
 
Meubels
 
NFT


 
Bestaand: Klassieke Ice Cafe Bundel 
 
Bestaand: Pool Party Bundel
 
Nieuw: Norja Bundel
 
Bestaand: Steampunk Kamer Bundel 
 
Nieuw: Plasto Bundel
 
Bestaand: Klassieke HC Club Bundel

Ook deze maand kan je weer Seizoensvaluta verzamelen. Dit keer zullen het Goudvisjes zijn. Met deze vissen kan je 9 verschillende mini hotels kopen. Om 1 hotel te kopen heb je 2000 Goudvisjes nodig. Heb je alle hotels verzameld dan krijg je het vissen standbeeld als bonusitem. Er komen drie questen die je kan voltooien. Bij elke quest moet je de items verzamelen uit de Norja, Plasto en Silo meubi lijn en één mini zeldzaamheid.  Elke Quest is actief tot het einde van juli. Er zullen ook nog andere mogelijkheden komen om Goudvisjes te verzamelen.

     


Deze maand komen er weer 7 nieuwe collectibles in de shop. De prijzen van de collectibles zijn tussen de 300 en 950 Emeralds


Habbo geeft tussen 04/06 en 05/07 elke dag gratis een Zilveren Tijdcapsule weg aan alle Habbo´s. Deze tijdcapsules bevatten random items met het 00´s thema. Ook maak je kans om een speciale Gouden Tijdscapsule te vinden. Elke dag vindt je een tijdcapsule in je inventaris. Je hoeft hier dus voor de rest niks voor te doen. Het is ook mogelijk om de items individueel te kopen in de in-game shop. Dit kan gedurende de maanden juni & juli.

Op de dinsdagen heb je de mogelijkheid om de items Zilveren Tijdcapsule te kopen. Op de woensdagen kan je de items uit de Gouden Tijdcapsule kopen. Doordat de crackables in ons hotel niet toegestaan zijn is het mogelijk om de items in verschillende pakketen te kopen. 


De mini zeldzaamheden zullen 50% kleiner zijn dan de originele zeldzaamheden. De meubels zullen gedurende de maanden juni en juli uitgebracht worden. Ze kunnen net als de gewone zeldzaamheden uit en aan gezet worden.

Waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
60x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
158 geschreven artikelen