DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Sam Fender - Hypersonic Missiles
10
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
18:00
19:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Campagne oktober 2023
4 maanden geleden


Het begint alweer donkerder te worden buiten. Je merkt wel echt dat de herfst is begonnen. Traditiegetrouw staat de maand oktober in het teken van Habboween. Er zullen dan ook weer veel griezelige meubels uitgebracht worden. Het thema van dit jaar is Egypte

Lees hieronder wat je deze maand allemaal kan verwachten.


 

Meubels
 
Zeldzaamheden
 
LTD
 
Kleding

 

Bundels
 
Nieuw: Graftombes van Egypte Bundel (Prijs: Onbekend)
 
Nieuw: Woestijn Oase Bundel (Prijs: Onbekend)
 
Vernieuw: Verwrongen Kasteel Bundel (Prijs: Onbekend)
 
Vernieuw: Dag van de Doden Bundel (Prijs: Onbekend)
 
Terugkerend: Griezelige Woonkamer Bundel (Prijs: 199 credits)
 
Terugkerend: Japanese Horror Film Set Bundel (Prijs: 199 credtis)
 
Terugkerend: Verborgen Schat Bundel (Prijs: 99 credits)
 
Terugkerend: Behekste Lobby Bundel (Prijs: 99 credits)

 

Crafting


Gedurende periodes van 24 uur zullen er verschillende potten en kisten in de shop te koop zijn. Daarnaast kan je vanaf 3 oktober de hele maand speciale sarcofagen aanschaffen. Gebruik de Kattige Crafting Tafel samen met de potten en speciale sarcofagen om speciale Graven van Egyptische schatten items te maken

Als je alle zes van de Egyptische Graftombes schatten hebt gecraft, krijg je een exclusief Anubis Knuffel aan het einde van het event!

Voor dit event komt speciaal de oude Quest Feature terug, om na te gaan of je de correcte items gecraft hebt.  De Quest Feature werkt niet op de Moderne Client of op de app. Je hebt de Classic client nodig om je Quest te activeren voordat je iets craft, anders zal je voortgang verloren gaan en dan krijg je niet de Anubis Knuffel. 
Je zal voor de Quest de items in een specifieke volgorde moeten craften. Kijk welk specifieke item je moet craften volgens de Quest! Je zal automatisch de Anubis Knuffel ontvangen zodra je alle zes schatten hebt gecraft.


 

Verban het leger van Woedende Goden Event

Elk weekend in oktober zal er een boze Farao door de publieke kamers dolen en laat daarbij Woedende Goden achter, het is nu aan jou om deze te verbannen! Klik op de goden tot ze verdwijnen. Als beloning ontvang je een willekeurige prijs. Wanneer je er zo veel mogelijk verbannen hebt, krijg een gloednieuwe voltooide achievement track dat speciaal voor dit event is gemaakt.

Er is een kleine kans dat de Woedende Goden nadat ze zijn verbannen een Antiek Katten Masker of een Kaarsen Hoed geven (1% kans voor elk item). Deze items zullen niet verkocht worden in de Shop tijdens het Habboween event. Er zullen ook enkele weggegeven worden via de social media kanalen. Het Antieke Katten Masker is ook beschikbaar via de Habboween cadeau kalender. 

Habboween Party


Op of rond 31 oktober gaat er een gloednieuwe kamer open dat speciaal gebouwd is voor de Habboween party. Later deze maand wordt hier meer informatie over gegeven. Als je je unieke outfit post op X (voorheen gekend als Twitter) kan je een Antiek Katten Masker of een Kaarsen Hoed winnen!
 

Cadeau kalender


Elke dag in oktober kan je een gratis cadeau claimen in de kalender. Net zoals dat de kans er is om klassieke Habboween items te bemachtigen, is er ook de kans om een Antiek Katten Masker te bemachtigen. Je hebt 0.5% kans om een katten masker te bemachtigen via de cadeaukalender.
 

Badges


          

  

 


Waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
3 reacties
90x gelezen

Reactie's

heel mooi en overzichterlijk :D
Jerimu
Thanks voor dit toffe artikel! Fijn om dit overzicht zo te hebben, ben heel benieuwd naar de artikelen die hier verder op in zullen gaan.
xx.rosalie.xx!!
Wat leuk om een overzicht te hebben van alles wat er komen gaat!
Mr,Witbrood

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
104 geschreven artikelen