Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
2
Led Zeppelin - Stairway to Heaven (Remaster)
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
2
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse

Nieuws Overzicht

De Ambassadeurs vieren hun 9 jarig bestaan
6 maanden geleden

Het is weer zover de ambassadeurs zijn jarig en dat gaan we met elkaar vieren! Haal je feestkleding maar uit de kast want er komt een feestweek aan! 

Zondag 5 november bestaat het ambassadeursproject op habbo.nl alweer 9 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden! De ambassadeurs hebben met de hulp van de Helpers en de AAW en BAW een feestweek voor jullie georganiseerd.

Bekijk hieronder wat er deze week allemaal te doen is.


Zondag 5 november
De feestweek begint met het speciaal hiervoor door de BAW gemaakte spel. De spelkamer kun je vinden in de Navigator onder de tab Publieke Kamers - Nieuw!
 

Maandag 6 november
Om 16:00 uur verzorgen WolvesWisdom en cola-fless een infosessie in de AMBA-trein. Je kunt de AMBA-trein bereiken via de Ambassadeurs Hub die je in de Navigator vindt onder Help & Safety of onder :roomid 38720144. De kamer verschijnt om 19:00 uur in de Navigator onder de tab Publieke Kamers - Nieuw!

Dinsdag 7 november
Ook dit jaar kun je weer een mooie badge winnen met een foto van jou samen met je favoriete Amba of Amba's. Is de foto helemaal naar je zin, post hem dan op X met de hashtag #habboambas9jaar.
 

Woensdag 8 november
Vandaag vereert Mr. Wallinga ons met een bezoekje. Help de ambassadeurs een handje met het vinden van de kamer waarin hij deze keer verblijft. Houd het officiële X account van Habbo NL/BE (@Habbo_Staff) in de gaten want daar worden in de loop van de dag hints over de verblijfplaats van Mr. Wallinga gepost.

De eerste 10 habbo's die Mr. Wallinga hebben gevonden, ontvangen de speciale Mr. Wallinga badge die Lowie heeft gemaakt.
 

Donderdag 9 november
Vandaag komen Habbo & Habbo speciaal voor de 9e verjaardag van de ambassadeurs terug voor een Pixelcompetitie. Laat in één pixelart zien hoe Habbo en Habbo deze feestweek hebben beleefd.
 

Vrijdag 10 november
Om 14:00 openen Filomiena en -Azula- de officiële Ambassadeurs 9 jaar feestkamer. Proost samen met de ambassadeurs op hun verjaardag en ga lekker de dansvloer op met live muziek van DJs Jura en WolvesWisdom op HabboFeeling.nl. Luister vanaf 19:00 tot 21:00 gezellig mee naar de radio. 

Let op: Het spel, de X Fotocompetitie en Habbo en Habbo sluiten op vrijdag 17 november. Wees er dus op tijd bij!
 

Wie zijn de Ambassadeurs ook alweer?
Het ambassadeurs team bestaat op dit moment uit de volgende Habbo's:

- cola-fless (Master Ambassadeur)
- .:pienaar:. (Master Ambassadeur)
- Turti (Master Ambassadeur)
- Supertippie
- WolvesWisdom
- Jura
- Lowie
- freky30
- Beeldige

Bijbehorende badges:
    


Waar kijk jij deze week het meeste naar uit? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
126x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
136 geschreven artikelen