DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Dario G - Sunchyme
3
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
08:00
09:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

De Monsterplanten Zijn terug!
8 maanden geleden

Hou je vast, want we hebben een waanzinnige update voor je. Vanaf nu kun je je geliefde MonsterplantenAfbeelding weer tot leven wekken in de klassieke variant van Habbo. 🎉 Dus, als jij die topkweker bent die zijn (voorheen uitgeschakelde) monsterplanten wil doen herleven, luister goed, want Habbo heeft een te gekke challenge in petto om dit groene feestje te vieren!

Maak je klaar om je groene vingers aan het werk te zetten tijdens de Botanische bonanza kweek challenge!🌿 Habbo daagt je uit om je Monsterplanten op te kweken en terug te brengen naar het land der levenden. Telkens wanneer je met succes één van je volwassen Monsterplanten kweekt, krijg je punten. Hoe zeldzamer de Monsterplant, hoe meer punten je krijgt en hoe hoger je opklimt in het klassement van deze waanzinnige community challenge!  Deze sensationele uitdaging begint op maandag 14 augustus, rond 11.00 uur UTC, en blijft doorgaan tot vrijdag 18 augustus, 11.00 uur UTC. 

❗️ Let op! Monsterplanten zullen alleen werken in de Classic-client!

Er zijn ook geweldige prijzen te scoren:

🏆 Top 5 plekken: Win de exclusieve Bling-Bling Gouden Monsterplant Meester Trofee (Limited Edition). Nummer 1 krijgt de nummer 1 trofee, nummer 2 de nummer 2 trofee, enzovoort.

🏆 Plek 6 tot 25: Scoor de stijlvolle Zilveren Monsterplant Meester Trofee (Limited Edition). De nummering volgt de plekken op de ranglijst, dus plek 6 pakt nummer 6, plek 7 ontvangt nummer 7, en ga zo maar door.

🏆 Plek 26 tot 50: We hebben iets speciaals voor je - een gloednieuwe kamerbundel met een Monster Plant thema, plus een exclusieve badge om aan je verzameling toe te voegen.

En dat is nog niet alles! Elke deelnemer die ten minste één punt haalt in deze kweek community challenge, gaat weg met een toffe deelnamebadge om te laten zien dat jij die groene duim hebt. Zodra dit groene spektakel voorbij is, worden alle badges en prijzen uitgedeeld.


De monsterplant cadeau kalender
Vanaf komende maandag is het mogelijk om gedurende 5 dagen lang dagelijks een gratis geschenk van de Monsterplant-cadeaukalender te ontvangen! In deze speciale kalender zijn mogelijke cadeaus als onder andere zaden en diverse drankjes 🧪

Vanuit de Classic-client heb je toegang tot de kalender via de hotelweergave en in de moderne client vanuit het inkomstenvenster. 

Om de negatieve impact van clone accounts op de Habbo economie te beperken is er besloten om de kalender cadeautjes niet ruilbaar te maken.


De monster plantenkas
We begrijpen dat je waarschijnlijk een boel hebt vergeten als het gaat om het verzorgen en kweken van Monsterplanten. Geen zorgen! Om je geheugen op te frissen, heeft Habbo speciaal voor jou een gloednieuwe openbare kamer opgezet met een opfriscursus over het verzorgen van de monsterplanten. Ga snel naar de navigator om de deur naar deze frisse kamer te openen!
 

Met deze waardevolle kennis ben jij helemaal klaar om vol vertrouwen die wilde monsterplanten te laten groeien. Zet je groene duim vooruit, en laat die weelderige Monsterplanten flink groeien!
Veel succes met de uitdaging! 🌿🌱

SaraSaar4
0 reacties
27x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
48 geschreven artikelen