DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
Imagine Dragons - Radioactive
11
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
19:00
20:00
DJ Linsie

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Habbo 2023 Merchendise Design Competitie
5 maanden geleden

We hebben geweldig nieuws voor jullie: de langverwachte Habbo Merchandise-competitie is NU LIVE en staat open voor inzendingen!

Dit is je kans om je creativiteit te laten schitteren. Stuur ons je vier unieke ontwerpen: een hoodie, een pet, een T-shirt en een knuffel, en maak kans op geweldige prijzen, waaronder een exclusieve badge en de kans om je ontwerpen te zien als Officiële Habbo Merchandise!

Ontwerp en Creativiteit:  de Beoordelingscriteria

Habbo is op zoek naar ontwerpen die de magie van Habbo tot leven brengen. Habbo beoordeelt de inzendingen op creativiteit, flair en hun harmonie met het Habbo-thema. Ze willen iets unieks en betoverends zien, dus laat je creatieve sappen stromen! 👾

❗️BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat alle inzendingen als concept worden beschouwd en dat er kleine aanpassingen aan kunnen worden gedaan om ze geschikt te maken voor de daadwerkelijke productie.

Regels en Ontwerpspecificaties

 • Om een geldige inzending te hebben, MOET je alle vier de ontwerpen indienen: een pet, een hoodie, een knuffel en een T-shirt.
 • Je kunt ontwerpen in elke stijl maken, inclusief pixel art, maar zorg ervoor dat ze het Habbo-thema weerspiegelen.
 • Elk van de vier ontwerpen moet bij elkaar passen. Bijvoorbeeld, de pet, knuffel, hoodie en T-shirt moeten een samenhangend geheel vormen.
 • Als je ontwerp wordt gekozen, moet Habbo het ontwerp het mogelijk vergroten. Voor pixel-art moet je ontwerp handgetekend zijn met 1:1 pixels, zodat het artiestenteam van Habbo het kan aanpassen voor het Juniper Creates-team.
 • Upload je ontwerpen in het hoogst mogelijke PNG-formaat, bij voorkeur met een resolutie van meer dan 300 dpi. Als je geen programma hebt waarmee je deze resolutie kunt bereiken, zal Habbo je ontwerp overwegen als het van hoge kwaliteit is.
 • Probeer het aantal details in je ontwerpen te beperken, omdat Habbo-kleding uit weinig pixels bestaat.
 • Alleen ontwerpen in afbeeldingsbestandsindeling worden geaccepteerd, bij voorkeur PNG. Handgetekende ontwerpen op papier worden niet geaccepteerd.

Templates en Voorbeelden

Voor de pet, hoodie en T-shirt kun je een van de drie onderstaande templates gebruiken. Je kunt ze alle drie downloaden via deze link: https://images.habbo.com/habbo/images/Habbo_merch_design_templates_2023/Habbo_merch_design_templates_2023.zip

Let op:

 • Er is geen template voor de knuffel, maar je kunt zien hoe ze eruitzien in de onderstaande gids.
 • In het downloadbestand zijn zowel de voor- als achterkant van de hoodie opgenomen.
 1. Hoodie:

Afbeelding

In de bovenstaande afbeelding kunnen de donkere en witte delen van de hoodie andere kleuren krijgen. Je kunt kiezen uit 1-3 verschillende kleuren stof, zoals de mouwen en de buidelzak in het zwart, de hoodie in het wit en de binnenste lijn in het rood. Houd er rekening mee dat dit de kleuren van de stof zijn, niet van het ontwerp zelf.

 1. T-Shirt:

Afbeelding

Net als bij de hoodie kun je tot 3 verschillende kleuren stof gebruiken voor je T-shirt ontwerp. Houd er rekening mee dat deze kleuren de kleuren van de stof zijn, niet van je ontwerp. Je kunt zoveel kleuren gebruiken als je wilt voor het ontwerp zelf.

 1. Pet:

Afbeelding

Voor je petontwerp kun je maximaal 3 kleuren stof gebruiken. Let op dat deze kleuren de kleuren van de stof zijn en niet van je ontwerp. Het ontwerp wordt geprint of geborduurd op de pet.

 1. Knuffel:

Afbeelding

Je MOET een ontwerp indienen zoals in de bovenstaande afbeelding, in de vorm van een knuffel. Het kan niet afwijken van deze vorm, dus geen kussens of andere Habbo-meubels. Houd er rekening mee dat knuffels 27,5 cm hoog en 15 cm breed zijn, dus pas je ontwerp dienovereenkomstig aan.

Prijzen en Besluitvorming

Habbo gaat na het sluiten van de inleverdatum een shortlist maken van de vier beste ontwerpen, en dan ligt de uiteindelijke beslissing bij de Habbo-community. Jullie helpen bij het bepalen welke ontwerpen we uiteindelijk zullen kiezen voor deze vier items. Als je ontwerpen op de shortlist komen, ontvang je een tweede prijsbadge!

De hoofdprijs omvat:

 • Alle vier de merchandise-items en hun digitale versies!
 • 1x Winnaarsbadge (zeer zeldzaam!)

De 3 tweede prijswinnaars ontvangen elk:

 • 1x Tweede prijsbadge (ook zeer zeldzaam!)

Deadline en Inzendingen

Om je vier ontwerpen in te dienen, stuur je een e-mail naar [email protected]. Gebruik als onderwerp "Habbo Merch Design Competition 2023!" en vermeld in de e-mail:

 • Je avatar naam.
 • Het hotel waarin je speelt.
 • De vier .png-afbeeldingen als bijlagen (voor elke merch-item één bestand: hoodie, pet, T-shirt en knuffel).

📆 De deadline is 18 september om 05:00 UTC. Je kunt een UTC-tijdconverter gebruiken om te zien hoe laat het voor jou is.

Toon Je Ontwerp op X! (Voordien bekend als Twitter)

We hebben je inzendingen via e-mail nodig, maar we willen ze ook graag op X/Twitter zien! Plaats je ontwerpen en tag ons met @habbo en #HabboMerchandise. We zullen de beste inzendingen delen!

Laten we samen de Habbo-creativiteit vieren!

SaraSaar4
0 reacties
28x gelezen

Meer over de Auteur

SaraSaar4
Redacteur
38 geschreven artikelen