Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
3
MEROL - Tien Voor Topo
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
3
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
HabboFeeling Cover It Up
8 maanden geleden

Na GoldenStars van GoldenHabbos en Sing Along van HabboMix komt HabboFeeling met een nieuwe show genaamd Cover It Up, waarbij een aantal medewerkers van HabboFeeling de strijd aangaan voor de titel "HabboFeeling Cover-Star 2023". De show vindt plaats op vrijdagavond 1, 8 en 15 december van 19:00 tot 21:00.

Cover It Up is geen zang-competitie maar een songwriter competitie. Je wint namelijk op basis van de tekst van de nummers, niet op basis van hoe goed je kan zingen, om het ook een keer leuk te maken voor mensen die niet zo goed kunnen zingen. Ook is het geen afvalrace maar hoor je elke week alle deelnemers. De winnaar wordt bepaald door middel van punten die de jury en de luisteraars geven aan de tekst van het nummer.

De deelnemers schrijven voor elke week een nieuwe tekst op een al bestaand nummer volgens het thema van die week:

  • Week 1 (1 december) - Tijd
  • Week 2 (8 december) - Woorden
  • Week 3 (15 december) - Decemberfeestdagen (tevens de finale en dus de uitslag)

Tijdens week 2 is er geen specifiek thema, de deelnemers mogen dat zelf beslissen. Echter heeft elke deelnemer een setje van 3 woorden gekregen (alle deelnemers krijgen verschillende woorden) die in hun tekst moeten voorkomen. Je hebt de mogelijkheid om credits te winnen, dit kan door de woorden die je denk dat verwerkt moeten worden in te sturen in de competitie lijnen. Het beste antwoord (of namenrad bij meerdere) wint een zak van 20 credits.

Tijdens de finale worden alle punten van alle shows gecombineerd tot een eindcijfer, degene met het beste cijfer wint.


Naar welke week ben jij het meeste benieuwd? Laat het hieronder in de reacties weten :)

123arielle456
0 reacties
172x gelezen

Meer over de Auteur

123arielle456
Nieuws Beheerder
172 geschreven artikelen