DJ Fuse
Huidige DJ
DJ Fuse
Huidig nummer
P.O.S; Spencer Brown - Polar Bears
9
Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
Programma tijd
18:00
19:00

BERICHTEN BORD

Nieuws Overzicht

Haunted Helpcentrum
4 maanden geleden

Habbo Helpcentrum - Halloween Competitie

Met het naderen van de meest spookachtige tijd van het jaar, heeft ons mooie Habbo Hotel zich omgetoverd tot een spookachtig paradijs! Dit jaar gaat het verder dan alle andere jaren voorheen, want ook het Habbo Helpcentrum heeft een donkere en spookachtige transformatie genomen. De Habbo Staff heeft een spannende competitie bedacht om jullie in een griezelige sfeer te krijgen! Durf jij de uitdaging aan om je meest angstaanjagende kostuum aan te trekken en deel te nemen aan de Habbo Helpcentrum Halloween Competitie?

Wat moet je doen om deel te nemen?

Ga naar de Navigator en ga dan naar de Habbo Helpcentrum kamer, deze kamer is omgetoverd tot een angstaanjagende kamer. Kleed je dan om tot je meest huiveringwekkende Habbo kostuum! Zoek vervolgens naar Denise, zij is een bot in de kamer. Zij fungeert als het gezicht van het Habbo Helpcentrum. Zodra je Denise hebt gevonden, maak je een leuke foto van jezelf met Denise samen in deze sinistere omgeving en upload je deze op X (voorheen Twitter). Zorg ervoor dat je Habbonaam zichtbaar is op de screenshot. Vervolgens stuur je je screenshot van je post (link via Imgur) via de poll (die in je beeldscherm verschijnt als je de kamer binnenkomt) in het Haunted Habbo Helpcentrum

Griezelige Goede Prijzen!

Alle geldige inzendingen worden beloond met een exclusieve badge! De meest angstaanjagende, creatieve en griezelige outfits maken nog eens extra kans op een mysterieuze verrassing.

De tijd tikt.....

Vanaf de publicatiedatum van dit artikel heb je maar precies één week de tijd om je meest angstaanjagende outfit te bedenken en de perfecte foto te maken met Denise! Dus wacht zeker niet te lang, want de deadline loopt tot donderdag 2 november tot 14:00! Dus wees er nog snel bij!

Ga jij ook meedoen met deze competitie en je meest angstaanjagende outfit maken? Laat het weten in de reacties!

OUDExMUTS
0 reacties
27x gelezen

Meer over de Auteur

OUDExMUTS
Ex Redacteur
31 geschreven artikelen