Roboroads: Klik op play om direct mee te luisteren!
3
Yves V; ALPHACAST - Air Balloon
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
3
Live DJ Label
DJ Fuse
DJ Fuse
HelpWanted was weer op Habbo
3 maanden geleden

Deze maand vond opnieuw een informatieve bijeenkomst plaats georganiseerd door Helpwanted.nl. Tijdens deze sessies wordt een specifiek thema aangesneden, en deze keer stond grooming centraal. Een deskundige van Helpwanted.nl presenteerde verschillende stellingen over dit onderwerp, die vervolgens gezamenlijk werden besproken. Deelnemers hadden tevens de mogelijkheid om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan. Natuurlijk past het niet voor iedereen op maandagmiddag in zijn of haar schema om op Habbo te verschijnen. Daarom hebben de ambassadeurs een speciale quiz samengesteld, gebaseerd op de onderwerpen die tijdens de sessie zijn besproken, zodat deelnemers op een later tijdstip kunnen deelnemen.

Je kunt de quiz vinden in het Infopark van Helpwanted.nl. In de navigator staat de kamer onder Officiële kamers en je kunt er ook heen via :roomid 39394984. Heb je alle quizvragen goed beantwoord dan ontvang je de Helpwanted.nl badge gemaakt door .:Pink-Girl:..

Let op!- als je naar het Infopark gaat en je wilt de quiz nog niet doen, klik de poll dan NIET weg, maar klik op LATER anders komt hij niet meer terug en kan je de quiz dus niet meer doen.

Je hebt tot vrijdag 4 april de tijd om de quiz te doen.


Doe jij de quiz? Laat het zeker weten in de reacties!

Emsie.
0 reacties
19x gelezen

Meer over de Auteur

Emsie.
Redacteur
52 geschreven artikelen